BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptığı çift kale maçla sürdürdü. <br/>Bordo-mavililerin bu akşam Trapa...

Abone ol

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptığı çift kale maçla sürdürdü.
Bordo-mavililerin bu akşam Trapani Calcio takımıyla oynayacağı hazırlık maçının iptal olmasıyla, kendi aralarında çift kale maç yapma kararı aldı. 28 kişilik kadroyu ikiye bölen teknik direktör Vahid Halilhodzic, Trabzonspor’u A ve B takımları diye ikiye ayırdı. Trabzonspor A takımına giydiği çubuklu formanın adı olan Fırtına, B takımına ise giydiği beyaz forma nedeniyle temiz beyaz ismi verildi. Boşnak çalıştırıcı bazı isimleri iki takımda farklı mevkilerde denedi.
Müsabakanın ilk yarısı B takımının 2-1 üstünlüğü ile sona ererken, maçın ikinci yarısı ise 3-2 B takımının üstünlüğü ile sona erdi. A takımın golleri yeni transfer Cardoza’dan gelirken, B takımın golleri ise Soner, Gökhan Karadeniz ve Anıl Taşdemir’den geldi.

HALİLHODZİC ÖNCE PROTOKOLDEN İZLEDİ SONRA SAHAYA İNDİ
Trabzonspor’un Boşnak teknik adamı Vahid Halilhodzic maçın ilk yarısını protokol tribününden izledi. Daha sonra sahaya inen Boşnak çalıştırıcı, zaman zaman iki takıma da müdahale etti. Halilhodzic’in her iki takımı da daha iyi analiz etmek için bu yolu tercih ettiği belirtildi. Halilhodzic, çift kale maç için ayırdığı A takımda, takımla birlikte antrenmanlara çıkan 6 yabancı futbolcu Bosingwa, Belkalem, Medjani, Malouda, Kevin Constant ve Cardozo’yla birlikte yerli olarak Onur, Caner, İshak, Sefa ve Yusuf Erdoğan görev yaptı.
Trabzonspor kendi arasında oynadığı çift kale maçla birlikte yeni sezon öncesi ilk kez taraftarlarının karşısına çıktı. Bordo-mavili takımın yeni transferlerinden Belkalem, Medjani, İshak, Constant, Sefa, Cardozo, Musa Nizam, Salih Dursun, Ferhat Yazgan, Fatih Atik, Gökhan Karadeniz, Serdar Gürler ve Anıl Taşdemir de ilk kez Avni Aker Stadyumu’nda bordo-mavili formayı giydi. Trabzonspor’un kendi arasında oynadığı çift kale maçı 5 bini aşkın taraftar izledi. Tüm taraftarların ücretsiz izleyebildiği maçta atılan goller nedeniyle taraftarlar bol bol sevinç yaşadı.
(İHA)