BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77
HABER /  DÜNYA

TRABZONSPOR CAMİASINA YAKIŞIYOR MU?’’

Trabzonspor’da başkan adaylığını açıklayan iş adamı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un 80 puan barajını 4 kere yakaladığını ama şampiyon ...

Abone ol

Trabzonspor’da başkan adaylığını açıklayan iş adamı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un 80 puan barajını 4 kere yakaladığını ama şampiyon olmadığını belirterek, "Camiaya yakışıyo mu" diye sordu.
Trabzonspor’un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan işadamı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu beraberindeki Engin Kara, Köksal Güney ve Sebahattin Çakıroğlu ziyaret etti. Trabzonspor’un 80 puan barajını 4 kere yakaladığını ve şampiyon olamadığını belirten Hacıosmanoğlu, “Böyle bir takım Türkiye’de sadece Trabzon’dur. Ama camiaya yakışıyor mu; yakışmıyor. Türkiye’de böyle bir camianın üstüne bir camia daha kimse bana gösteremez. Bunu sadece biz söylemiyoruz, Trabzon’lu olmayan insanlarda bunu söylüyor. Trabzonspor başkanı olduktan sonra bu söylemlerimizi Trabzon ve Trabzonspor’un gücünü Türk futboluna namuslu hizmet etmek isteyenlerle göstereceğimize herkes emin olabilir” dedi.
Hacıosmanoğlu, seçim çalışmaları sonrasında dün akşam oynanan Trabzonspor-Sivasspor Türkiye Kupası yarıl final rövanş maçını izledikten sonra havayolu ile İstanbul’a gitti. Hacıosmanoğlu, İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdürecek.
Hacıosmanoğlu, daha sonra Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) üyeleri ile görüştü. Buradan Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği’ne giden Trabzonspor Başkan adayı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’a başkan seçilmesi durumda ilk önce birlik ve beraberlik için tıpkı bir aile gibi yapı oluşturacaklarını söyledi.
(İHA)