BIST 10.232
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.404,90
HABER /  GÜNCEL

Trabzondaki vahşet çözüldü

Trabzon'un Of ilçesinde, bir kadını altınları için boğarak öldürdüğü iddia edilen 2 kişi tutuklandı

Abone ol

Trabzon'un Of ilçesinde, bir kadını boğarak öldürdükten sonra altın bileziklerini aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2''si tutuklandı.

İlçenin Tekoba köyünde, Fatma Bayraktar'ın (58) evinin ahırında elleri bağlı biçimde boğularak öldürülmesi ve kolundaki 2 altın bileziğin alınması üzerine soruşturma başlatan jandarma ekiplerinin gözaltına aldığı G.S., İ.G. ve H.G., ifadelerinin ardından Of Adliyesi'ne sevkedildi.

Nöbetçi savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan G.S. ve İ.G., ''Gasp ve tasarlayarak adam öldürmek'' suçundan tutuklandı. H.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Of ilçesinin Tekoba köyünde 7 Şubat'ta meydana gelen olayda Fatma Bayraktar, eşi Ömer Bayraktar tarafından evinin ahırında elleri arkadan bağlı biçimde ölü bulunmuştu. Boğularak öldürüldüğü belirlenen Bayraktar'ın kolundaki 2 altın bileziğin de alındığı belirlenmeşti.

Altın bileziklerin Sürmene ilçesindeki bir kuyumcuya satıldığını belirleyen jandarma ekipleri, G.S. ve İ.G. ile bu kişileri taksiyle köyden aldığı belirlenen H.G.'yi gözaltına almıştı.