BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon'da çadırlarda iftar başladı

Trabzon Belediyesi tarafından açılan Ramazan çadırlarında her akşam bin 200 vatandaş iftarını açıyor.

Abone ol

Belediye tarafından Atatürk Alanı, İnönü Mahallesi Yavuz Selim Camii yanı ile Kurşunoğlu Camii avlusu olmak üzere üç ayrı noktada açılan Ramazan çadırlarında her akşam iftar yemeği veriliyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da ilk iftarını dün Yavuz Selim Camii avlusuna kurulan iftar çadırında vatandaşlar ile yaptı. Karavana sırasına giren ve iftar yemeğini alan Başkan Gümrükçüoğlu, görüntü ve resim çekilmesine izin vermeyerek “Bunların çekilmesine gerek yok. Bizde bu ülkede bir vatandaşız. Vatandaş gibi davranıyoruz. Bunların reklamını yapmak doğru değil” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan’ın yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü ayı olduğunu belirterek, "Belediye olarak Ramazan'ın geleneğine uygun faaliyetlerde bulunuyoruz. Bunlardan en önemlisi Zağnos Vadisi’ndeki Ramazan etkinlikleridir. Ayrıca, şehrin üç ayrı noktasında vatandaşlarımıza iftar yemeği veriyoruz. Her akşam yaklaşık bin 200 vatandaşımız buralarda nezih ve hijyenik ortamda iftarını açmaktadır. Bizde vatandaşlarla birlikte oluyoruz" diye konuştu.