BIST 10.280
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.411,08
HABER /  SPOR

Trabzon yönetiminde büyük çatlak

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'na sert eleştiriler yöneltti,

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmeyeceğini, ancak Başkan Nuri Albayrak'ın oluşturacağı yeni yönetimde aktif görev almayacağını belirterek, yaptığı çıkışları Trabzonspor'un menfaatlerini koruma adına yaptığı söyledi.

YÖNETİMİ, TRABZONSPOR'UN GELECEĞİ İÇİN KONGRE KARARI ALMALI"

Yönetim kurulu üyeleri Cemal Sağlam, Yusuf Şimşek, Köksal Güney, Faruk Kanca ve Serhat Akçay'ın Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun görevine devam etmesi halinde, göreve devam etmeyeceklerini beyan ettiklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, "İsmini saydığım arkadaşlarım Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun göreve devam etmesi halinde başkanla birlikte hareket etmeyecekler. Kamuoyu tarafından yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlarım benimle birlikte yürümüyorlar. Buna ben de izin vermem, Trabzon'da böyle bir gruplaşmanın çıban başı olmam, ben bu toplantıyı kendi irademle yaptım. Benden yana tavır almalarını istemedim.

Bu hem bana hem de Trabzonsporluluğa yakışmaz, kendi iradeleri doğrultusunda hareket etmelerini istedim. Onlar da bana başkanın yanında olduklarını ve başkanla birlikte hareket edeceklerini, ancak tek sıkıntılarının Asbaşkan Haşim Sayitoğlu olduğunu ve onunla birlikte yürümeyeceklerini, 'O varsa biz yokuz' dediler" ifadelerini kullandı.