BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

TRABZON VE BEŞİKTAŞ’TAN DAHA KALİTELİYİZ

Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Şener Özbayraklı, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan daha kaliteli takım olduklarını savundu.<br/>Yeşil-beyaz...

Abone ol

Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Şener Özbayraklı, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan daha kaliteli takım olduklarını savundu.
Yeşil-beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Bursaspor’a gelmeden önce de yeşil-beyazlı takımı takip ettiğini ifade eden Şener, "O dönemde de çok şanssız puanlar kaybettik. Kupada Sivasspor ve Fenerbahçe karşısında çok şanssız yenilgiler aldık. Ligde Galatasaray karşısında da çok iyi oynadık ama puan kaybettik. Şu durumda bile ilk 5’teyiz. Şampiyonluk potasında olabilirdik. Kadro kalitesi ve oyuna bakarsak bence ilk 3 takım içerisindeyiz. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kadrosu ve yaptığı işler belli ama biz Trabzonspor ve Beşiktaş’tan çok daha kaliteli takımız" dedi.

"BATALLA’YI ALLAH NAZARDAN SAKLASIN"
Takım arkadaşları Batalla ve Belluschi’ye övgü dolu sözler sarf eden Özbayraklı, "Defanstan topla çıkarken orta sahanın kaliteli oyunculardan kurulu olması lazım. Bu konuda Batalla, Edu ve Belluschi gibi isimler çok kaliteliler. Onların defansa dönük oynamaları bize çok büyük avantaj sağlıyor. Bana sorarsanız Batalla şuan için Türkiye’de en iyi orta saha oyuncusu konumunda. Geçtiğiiz maçlardan birisinde bir baktım yanıma gelmiş defanstan top çıkartıyor. Çok mütevazi bir yapısı da var. Türk futbolcusu bu başarıları yakaladığı zaman hemen şımarıyor ama Batalla’da bu da yok. O’nun hakkını taraftarlarımız da çok iyi veriyor. Allah nazardan saklasın. Belluschi’de çok kaliteli, kariyerli bir isim. İnternetten eski gollerine bakıyorum da mükemmel şutlar atmış. Bursaspor için büyük kazanç. Çok fazla koşuyor. Estra işler yapıyor. Onlar önümüzde bu mücadeleyi yapınca bizimde hırsımız artıyor. Takım içindeki yardımlaşmamız çok iyi" şeklinde konuştu.
(İHA)