BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Batışehir Premium'da inanılmaz fırsat

Emlak Konut GYO ortaklığında inşaa edilen Batışehir Premium ev alacaklara uygun fiyatlarla kaliteli bir yaşam vaadediyor.

Abone ol

Emlak Konut GYO uygulamaları kapsamında Egeyapı Group ve Emlak Proje-Pazarlama'nın inşa ettiği "Avrupa'nın En İyi Karma Projesi" ödüllü Premium Batı Şehir 165 bin metrekare Arsa üzerine konumlandırıldı.

Premium'da toplam 3 bin 250 Konut bulunuyor. Projenin 3 bloklu Premium etabında ise sadece 407 konut bulunuyor.Projedeki konutlar 14 farklı seçenekten meydana geliyor.

Bağcılar'da konumlandırılan Batışehir Premium, Premium Rezidans ve Premium Ofislerden oluşuyor.

Batışehir Premium'da; Stüdyo Daireler 38 metrekare,1 oda 1 salon daireler 61-75 metrekare,2 oda 1 salon daireler 91 metrekare şeklinde tasarlandı. Batışehir Premium'da ofislerin alanları ise 77 metrekare ile 381 metrekare olarak belirlendi.

Batışehir Premium'da;

Stüdyo Daireler 175 bin liradan,

1+1 daireler 279 bin liradan,

2+1 daireler 400 bin liradan satışa sunuluyor.

Alıcıların talebine göre balkonlu veya balkonsuz Daire seçenekleri bulunacak olan Batışehir Premium Residence'da 24 saat resepsiyon hizmetinden profesyonel bir firmadan alınacak concierge hizmetlerine, misafirlere yönelik şık bir loungedan fuaye alanındaki cafe ve restoranlara kadar tam bir yaşam merkezi olacak. Bunların yanı sıra sağlıklı bir yaşam isteyenler, Batışehir Premium Residence' da bulunan fitness salonu ve yüzme havuzunda günün tüm stersini atabilecekler.

Yatay Mimari konseptte inşa edilen Batışehir'de yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği bir Şehir oteli, ofisler, Doğa Koleji'nin yer alacağı eğitim kompleksi, ünlü giyim ve yeme – içme markalarının hizmet vereceği Batı Meydan ve Batı Cadde bulunacak. Batışehir, tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak

Proje Atatürk havalimanı'na 12 km, Maslak'a 20 km, Taksim'e 19 km ve Bakırköy'e de 16 km mesafede bulunan Batışehir Premium Residence, ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlayacak.

İletişim:

Telefon: 444 5 343

Web: http://www.batisehir.com