BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  GÜNCEL

Trabzon milletvekilinden müthiş iddia

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Emre Belözoğlu'nun kendisine telefonda neler söylediğini anlattı.

Abone ol

Trabzon yerel basını AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın müthiş iddialarına yer verdi.

EMRE ÇOK KIZDI

Ankaragücülü 3 futbolcuyu ayarttığı iddiaları üzerine Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ı arayan yıldız futbolcu  'Böyle bir ortamda, böylesine önemli bir maçtan önce bunları yapacak kadar düşüncesiz miyim?' diyerek sitem etti.

TELEFONLARI İNCELENSİN

Gazetelerde yer alan haberlere göre Göktaş, kaynağını Ankaragücülü bir yöneticiye dayandırarak "Emre Belözoğlu, Ankaragücülü futbolcuları aradı. 'Sizi Fenerbahçe'ye transfer ettiririz' dedi. Telefonları incelensin" dedi. Emre'nin maçtan sonraki yanıtı ise "Bu oyun sahada oynanıyor, futboldan başka şeylerle de uğraşabilirim. Bize yapılanlara karşı ancak böyle saha içinde mücadele ediyoruz. İnşallah bazıları fazlasıyla cevabını almıştır" şeklinde oldu.

Kanaltürk'te yayınlanan Çok Farklı programına konuşan Kemalettin Göktaş'ın açıklamalarına, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'ndan aynı programda yanıt geldi

İşte Çok Farklı programında konuşulanlar:

KEMALETTİN GÖKTAŞ: ŞAİBESİZ BİR ŞAMPİYONLUĞA HERKES ŞAPKA ÇIKARTMALI

Ülkemizdeki futbol müsabakalarında kim şampiyon olursa olsun bileğinin hakkıyla, sahada ter dökerek başarılı olduğunda herkesin bunu kutlaması ve saygı duyması lazım. Şaibesiz, tertemiz bir şampiyonluğa herkes şapka çıkartması lazım. Şimdi biz bunu niye konuşuyoruz? Bu şampiyonluk yolunda kafalarda soru işareti bırakan bir takım gelişmeler olduğu için biz bunu konuşuyoruz.

"BU LİGDE BİR KİRLİLİK VAR"

Dün akşam ben Telegol programında seyrettim. Orada hakemlerimiz ve spor yazarlarımız vardı. 40 dakika hakem hatalarından bahsedildi. Bu hatalar ligin sonucunu etkileyecek nitelikte olduğu söylendi. Örneğin bir Yunus Yıldırım olayı var. Fenerbahçe Başkanı'nın, ona devre arasında eleştirmesinden sonra hiçbir Fenerbahçe maçına verilmemesi... Bu ligde bir kirlilik var, bu ligde bir şaibe var, bu ligde bir soru işareti var. Futbolcularımızın alın terinin karşılığı bu ligin sonunda yok. Saha dışında olan bir takım oyunlar var.

EMRE MESUT BAKKAL'I ARADI

İddiaların ayyuka çıkması üzerine Emre, A.Gücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ı aradı. Herkesin merak ettiği soruyu Akşam gazetesi Mesut Bakkal'a sordu: Emre sizinle ne konuştu?

Bakkal Emre ile arasındaki görüşmenin çok kısa sürdüğünü anlattı. A.Gücü Teknik Direktörü, Emre'nin 'Bu tür olaylarla benim kesinlikle ilgim yok' dediğini söyledi.

"BUNLARI YAPACAK KADAR DÜŞÜNCESİZ MİYİM?"

Emre'nin milli takımda yardımcı antrenör olarak görev yaptığı dönemde oyuncusu olduğunu hatırlatan Bakkal, '15-20 saniye bile sürmeyen bir görüşme oldu. Bana, 'Hocam, böyle bir ortamda, böylesine önemli bir maçtan önce bunları yapacak kadar düşüncesiz miyim?' dedi. Ben de kendisine 'Yoksa yoktur' dedim. Tek tepkim bu iki kelimeden ibaret. Emre de başka bir şey söylemedi' diye konuştu.