BIST 10.316
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,22
HABER /  GÜNCEL

Torununun gözü önünde gelinini öldürdü

Bir kadın cinayeti daha... Bu kez zanlı ise kayınvalide

Abone ol

İzmir 'in Çiğli ilçesinde oğlundan ayrı yaşayan gelinini 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen kayınvalide tutuklandı.

8039 Sokak'ta iki çocuğuyla yaşayan Gamze Nur Ö'nün (27) bıçaklanarak öldürülmesinin ardından cinayet zanlısı olarak Urla'da gözaltına alınan kayınvalidesi S.Ö'nün (50) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

S.Ö, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Eşinden 15 gündür ayrı yaşayan Gamze Nur Ö'nün evinden dün öğle saatlerinde çığlık sesleri gelmesi üzerine, komşuları durumu polise bildirmiş, eve gelen ekipler genç kadının cesediyle karşılaşmıştı. Polis, öldürülen Gamze Nur Ö'nün kayınvalidesi S.Ö'yü cinayet zanlısı olarak gözaltına almıştı.

KORUMA İSTEMEMİŞ

Annesinin cesedinin yanında bulunan 4 yaşındaki D.Ö. ile olay sırasında ekmek almak için dışarıda bulunan 9 yaşındaki çocuğu B.K. ise İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince alınmıştı.

Bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan Gamze Nur Ö'nün, ocak ayında eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle polise şikayetçi olup koruma talebinde bulunduğu, mahkemenin aldığı 3 aylık koruma kararı tebliğ edilmeden önce polise gidip eşiyle barıştığını ve koruma istemediğini söylediği, bunun üzerine koruma kararının uygulanamadan iptal edildiği bildirilmişti.