BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.401,25
HABER /  EKONOMİ

Torunlar GYO reklamda fark yarattı

Hisselerinin bir kısmını halka arz etmek üzere yasal süreci başlatan Torunlar GYO, reklam kampanyası ile de fark yaratıyor.

Abone ol

Alışılmışın dışında bir yaklaşım ile Torunlar GYO alışılmışın dışında bir yaklaşım ile Torunlar GYO portföyünün tanıtıldığı reklam kampanyası, Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı ve Türk Milli Basketbol Takımı’nın Dünya İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attığı Dünya Basketbol Şampiyonası çoşkusunu yansıtıyor.

Altavia Türkiye tarafından hazırlanan ve Kala Film tarafından çekilen reklam filmi 25 Eylül 2010 tarihinden itibaren medya organlarında yayınlanmaya başladı. Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın başarısından esinlenerek hazırlanan reklam kampanyasında şampiyonanın yıldızlarından Milli Basketbolcu Cenk Akyol rol alıyor.

Reklam kampanyası konseptinin yanı sıra Cenk Akyol ve Torunlar Grubu’nun ilginç buluşması ile de dikkat çekiyor. Son yıllarda Türk basketbolunun yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biri olan ve genç yaşta milli takıma kadar yükselen genç oyuncu Cenk Akyol’un yolu reklam filmi ile ikinci kez Torunlar Grubu ile kesişiyor.

Torunlar Şirketler Grubu’nun İstanbul Altunizade’de yaptığı ilk konut projelerinden birinde dünyaya gelen ve çocukluğunu bu evde geçiren Cenk Akyol, yıllar sonra Torunlar GYO’nun reklam filminde bir basketbol starı olarak rol alıyor.