BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Torun Center'da satışlar sürüyor

Torun Center projesinde konutların fiyatları 606 bin dolardan başlayarak 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor

Abone ol

Torun Center, Türkiye'nin en önemli mimarlarından Aga Khan Ödüllü mimar Emre Arolat tarafından Konut, Ofis ve ticari alanların yer alacağı meydanı ile bir Karma Kullanım projesi olarak tasarlandı.

İstanbul'un en merkezi noktasında yer alan Torun Center, üstün sosyal ve teknolojik donatılara sahip yüksek Yatırım değeri ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Torun Center, önünde yer alan 10 bin metrekarelik Kent meydanı ile İstanbul'da bu büyüklükte meydana sahip ilk ve tek proje olma özelliğini taşıyor.

Toplam Yatırım tutarı Arsa maliyeti dâhil yaklaşık 1 milyar TL olan Torun Center Ofis ve Rezidans olmak üzere üç bloktan oluşuyor. Zeminden 160 metre yüksekliğinde olan iki Konut kulesi toplam 42 kattan, ofis kulesi ise 36 kattan oluşuyor. Toplam 241 bin metrekare İnşaat alanına sahip olan projede 69 bin metrekare konut ve 87 bin metrekare ofis ve ticari alan bulunuyor. Kulelerin alt platformunda konumlandırılan bahçe ofisler ise 2 katlı olarak sunuluyor.

Torun Center projesinin satıştaki konutların fiyatları 606 bin dolardan başlayarak 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor.

Projede yer alan üç bloğun tüm cepheleri, dördüncü katlardan itibaren İstanbul Boğazı'ndan başlayarak, Marmara Denizi, Eski İstanbul ve Haliç'e kadar uzanan kentin farklı panoramik manzaralarını katlara taşıyor. Modern yaşamın tüm taleplerine cevap veren özelliklerle donatılmış rezidanslar 1+1'den 4+1'e kadar 100 ile 425 metrekare arasında değişiyor. Konumu itibariyle de merkezi iş aksı üzerinde bulunan Torun Center, Metro, metrobüs ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olup, bir katı belediyeye ait olmak üzere üç Otopark katı ile çevreyolu ve Köprü bağlantı noktalarının tam merkezinde yer alıyor.

Torun Center İletişim Bilgileri;

Telefon: 0212 267 47 47

Web:www.toruncenter.com