BIST 10.109
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.411,94
HABER /  GÜNCEL

Torres Atletico Madrid'e dönüyor

İspanya'nın yetiştirdiği en önemli golcülerden olan Fernando Torres, AC Milan tarafından kariyerine başladığı Atletico Madrid'e kiralandı. Torres 2015-2016 sezonunun sonuna kadar Arda Turan'ın formasını giydiği Madrid ekibinde forma giyecek.

Abone ol

İspanya'nın yetiştirdiği en önemli golcülerden olan Fernando Torres, İtalya'nın AC Milan kulübü tarafından kariyerine başladığı Atletico Madrid'e kiralandı. Torres 2015-2016 sezonunun sonuna kadar Arda Turan'ın formasını giydiği Madrid ekibinde forma giyecek.

17 yaşındayken ilk kez Atletico Madrid A takımının formasını giyen Torres, 2007'de kulüpten ayrılana kadar çıktığı 244 maçta 91 gol atmıştı.

Daha sonra kariyerine İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool ve Chelsea'de devam eden Torres, sezon başında AC Milan'a transfer olmuştu.

Serie A'da çıktığı 10 maçta sadece bir gol atabilen 30 yaşındaki Torres, "Atletico Madrid forması giymek büyük bir ayrıcalık. Daha 17 yaşındayken Atletico Madrid formasıyla sahaya çıktığımda hayallerimi gerçekleştirmiştim" dedi.

Dubai'de düzenlenen Uluslararası Spor Konferansı'nda konuşan Torres, "İnsan köklerinin bulunduğu yeri gizleyemez. Uluslararası arenada iyi bir kariyer yaptım. Atletico Madrid de birçok başarıya imza attı. Herkesin eve dönme zamanı vardır" diyerek devam etti.