BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  GÜNCEL

Toroğlu'nun Kıbrıs CD'sinde ne var?

Şike davasının tutuklu sanığı Abdullah Başak'ın dünkü duruşmada söylediği Erman Toroğlu'nun Kıbrıs'ta çekilmiş CD'si merak ediliyor.

Abone ol

Şike davası gündemi uzun süre meşgul edecek. Kamuoyu şimdi tutuklu sanık Abdullah Başak'ın gazetecilere, "Toroğlu'nun elimizde Kıbrıs'ta çekilmiş CD'si var. Buradan çıkayım yayınlayacağız" açıklamasını konuşuyor.

Tutuklu sanıklardan Abdullah Başak, futbol yorumcusu Erman Toroğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. Başak, "Benim için futbolcu menajeri diyorlar. Hangi futbolcunun menajeriyim. Buradan bir çıkayım Erman Toroğlu'nun Kıbrıs'taki CD'sini yayınlayacağız. Zaten bunu Toroğlu'nun avukatına da söyledim" dedi.

EFSANE KADRO SİLİVRİ'DEYDİ

Futbolda şike davasının 4. duruşmasına, Fenerbahçe Futbol Takımının 1988-89 kadrosundan 3 isim dışındaki tüm futbolcular izleyici olarak katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın 4'üncü duruşmasında, 401 sayfalık iddianamenin 3 TRT spikeri tarafından okunması tamamlandı.

KİMLER VARDI?

Sabah duruşmanın başlamasının ardından kısa bir süre sonra Fenerbahçe futbol takımının efsane kadrosu olarak nitelendirilen 1988-89 kadrosunda yer alan futbolcular Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Şenol Ustaömer, Rıdvan Dilmen, Şenol Çorlu, Erdi Demir, Hakan Tecimer, Hasan Vezir ve Nezihi Tosuncuk duruşmaya izleyici olarak katıldı.

Fenerbahçe'nin o yıllarda kadrosunda yer alan Toni Schumacher ve Müjdat Yetkiner ile o sezon takımın teknik direktörü olan Todor Veselinovic dışındaki isimler salonda izleyici bölümüne geçerek duruşmayı izledi. Bunun yanı sıra eski futbolcular Saffet sancaklı, Semih Yuvakuran, Engin İpekoğlu, Turan Sofuoğlu, Abdullah Çevrim ve Ogün Altıparmak da izleyiciler arasında yer aldı.

DÜNKÜ DURUŞMADA NELER YAŞANMIŞTI? SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

'Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın 4'üncü duruşmasında, 401 sayfalık iddianamenin 3 TRT spikeri tarafından okunması tamamlandı.

İLK OLARAK PEKER KONUŞACAK

Önümüzdeki hafta duruşmaların Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günü yapılacağı da alınan bilgiler arasında yer alıyor. Söz konusu günlerde ilk önce tutuklu sanık Olgun Peker ile bağlantılı sanıkların savunma yapacağı, daha sonra tutuklu sanık Aziz Yıldırım ile bağlantılı sanıkların savunmalarının alınacağı ifade edildi

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

"MAYISA KADAR TUTUKLUSUNUZ" 

Basın mensuplarına açıklama yapan Olgun Peker'in yanına gelen Aziz Yıldırım'ın, "Ne anlatıyorsun. Adam Mayıs'a kadar tutuklusunuz diyor" dedi. Pazartesi günü başlayacak yeni duruşmada önce tutuklu sanıklar Olgun Peker, Ömer Ülkü ve Coşkun Çelik'in savunmaları alınacak.

"BABAYI ÇIKARIZ"

Cemil Turan'ın, kızına "Cuma günü çıkarız" şeklinde seslenmesi üzerine Aziz Yıldırım, "Babayı çıkarız" dedi.

"SEN ÇIK BEN YATMAYA RAZIYIM"

Fenerbahçeli olarak bilinen 'Taka Mehmet' lakaplı eski futbolcu Mehmet Bastoncu, Aziz Yıldırım'a "Sen çık ben yatmaya razıyım" diye seslendi. Bu sözler üzerine Aziz Yıldırım'ın güldü. Aziz Yıldırım ise Bastoncu'ya "Benim rahatım iyi" dedi. Tutuklu sanıkların bugün saat 15:00 civarında Metris Cezaevi'ne sevk edilecek

YILDIRIM'DAN ESPRİ

 Yıldırım, elleri önde bağlı olarak duruşmayı izleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a esprili şekilde ''Elini kaldır, saklama'' dedi. Bunun üzerine Kocaman, elini kaldırarak selam verdi.

"NEREDEN UYDURUYORSUNUZ BUNLARI?"

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda görülen duruşmaya verilen arada basın mensuplarının bulunduğu bölüme yaklaşan Aziz Yıldırım, gazetecilere hitaben ''Söylemediğim şeyleri yazıyorsunuz. Nereden uyduruyorsunuz bunları?'' dedi.

SARI LACİVERT ATKI İLE GELDİLER

 Duruşmayı izlemek için gelen Fenerbahçeli sporcu ve yetkililerin sarı-lacivert atkı taktıkları gözlemlendi.  Duruşmaya verilen arada Aziz Yıldırım mahkemeye gelen Fenerbahçeli sporcular ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

MEMLEKETTE DURUM NEDİR?

Aziz Yıldırım, duruşmanın ilk günlerinde de giydiği sarı-lacivert renklerdeki kravatı takarken, duruşma başlamadan önce avukatlarıyla 10 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.
 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, mahkeme salonuna girdikten sonra gazetecilere "Memlekette durum nedir?" diye sordu.