BIST 10.030
DOLAR 32,40
EURO 34,91
ALTIN 2.399,16
HABER /  SPOR

Toroğlu inekleri çayıra saldı

Toroğlu, Antalyaspor-Beşiktaş maçının oynandığı Antalya Atatürk Stadı için bakın neler söyledi.

Abone ol

Antalyaspor'un 2-0 öne geçip son 12 dakikada Delgado ve Bobo'nun gollerine boyun eğerek sahadan 3-2 yenik ayrıldığı Beşiktaş mücadelesinde, Antalya Atatürk Stadı'nın zemini tüm futbolseverleri şaşırttı.

Daha sezonun başı olmasına karşın zeminin çok kötü oluşu sadece bu zeminde top koşturan oyuncuları değil, televizyonları başında karşılaşmayı büyük bir heyecanla izleyen futbolseverleri de kızdırdı.

Lig TV'deki Maraton programında ligin ilk haftasını değerlendiren Erman Toroğlu, Antalya Atatürk Stadı'nın çimlerinin kesildikten sonra kesilen çimlerin sahanın kel kalan yerlerine döküldüğünü belirterek, şu yorumu yaptı:

"Çimleri kesmişler, kestikleri çimleri kel olan yerlerin üzerine atmışlar. Yarın koyun sokacaklar oraya o çimleri yiyecek. Ben olsam yarın meradan inekleri getiririm. Hiç olmazsa hayvanların karnı doyar bu sahada."

Şansal Büyüka ise bazı kişilerin Lig TV'den şikayetçi olduğunu vurgulayarak, kendisinin de bu zeminden şikayetçi olduğunu söyledi. Büyüka, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden, Antalya Belediyesi'ne ve Antalyaspor'a kadar tüm yetkililere veryansın etti.

televizyon gazetesi