BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Törene damga vuran fotoğraf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tören için bir araya geldikleri Anıtkabir’de tokalaşmadı.

Abone ol

Siyasetin tansiyonunu yükselten tartışmaların yol açtığı soğuk rüzgarlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü kutlamalarının sabahki Anıtkabir programında kendisini hissettirdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tören için bir araya geldikleri Anıtkabir’de tokalaşmazken, Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sıcak sohbeti dikkat çekti.

TOKALAŞMADILAR

Anıtkabir’de sabah saatlerinde düzenlenen Erdoğan’ın başkanlığındaki protokol, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüksek yargı organlarının başkanları, Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanlarının da bulunduğu sivli ve resmi erkanı bir araya getirdi. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun tokalaşmamaları dikkat çekti.

BAHÇELİ-ERDOĞAN SAMİMİYETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi törenin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyet ile kısa bir süre sohbet etti. Erdoğan ile Bahçeli arasındaki samimi anlar, kameralara yansıdı.