BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Törene Aziz Yıldırım da katıldı

Balyoz Davası’nın tutuklu sanıklarından MHP Milletvekili Engin Alan’ın annesi Ayşe Alan, Eyüp’te son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Fe...

Abone ol

Balyoz Davası’nın tutuklu sanıklarından MHP Milletvekili Engin Alan’ın annesi Ayşe Alan, Eyüp’te son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.
Balyoz Davası’nın tutuklu sanıklarından MHP Milletvekili Engin Alan’ın annesi Ayşe Alan için Eyüp Sultan Camii’nde ikindi namazı ardından tören düzenlendi. Törene; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan ve çok sayıda MHP’li katıldı. Engin Alan’a cenaze boyunca sivil askerler eşlik etti. Cenazeye katılan yüzlerce MHP’li Eyüp Meydanı’nı hıncahınç doldurdu. Cenaze namazının kılınmasının ardından Ayşe Alan için helallik alındı.
Cenaze töreni sonrasında MHP’liler Engin Alan’a sevgi gösterilerinde bulundu. Sloganlarla Alan’a destek olan MHP’lilerin oluşturduğu kalabalık nedeniyle zor anlar da yaşandı.
Ayşe Alan’ın cenazesi, Eyüp Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.
(İHA)