BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Erdoğan'dan Zaman'a edepli ol uyarısı

Zaman gazetesinin operasyonlara ilişkin verdiği İspanya örneği, başbakan Erdoğan'ı çileden çıkardı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Zaman gazetesine "Bir defa bu başlığı atarken edepli ol edepli." diye tepki gösterdi.

İspanya'daki yolsuzluk haberini yazan Zaman gazetesinin "İspanya'da polis, iktidar partisine baskın yaptı" başlığı Başbakan Erdoğan'ı kızdırdı.

BASKINDAN BASKINA DOLAŞTIKLARI İÇİN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Ünye Şehir meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan'ın hedefinde operasyona ilişkin ağır ithamlara yer veren Zaman gazetesi vardı:

"Milletim bunu bilsin. Bu oyun bütün Türkiye’ye karşı oynanan bir oyundur. Bu kirli oyun bize olmaktan ziyade bizzat milletime karşı, mili iradeye karlı oynan bir oyundur. Bu siyaseti itibarsız kılma girişimidir. Bugün bir tane gazete yazmış. İspanya’da iktidar partisini polisler basmış. E ne olmuş? zaman.20131221182708.jpg

Bir defa bu başlığı atarken edepli ol edepli. Bir iktidar partisini eğer polis gelip denetleyecekse bunun bir usulü vardır. Bu başlığı atan gazetenin kendi zihniyeti bu olduğu için, son zamanlarda böyle alıştıkları için, baskından baskına dolaştıkları için zannediyorlar ki AK Parti de böyle bir durumla karşı karşıya kalır. Bizim A'dan Z’ye abdestimizden şüphemiz yok, namazımızdan da şüphemiz yok.

ONU SİZ CHP'NİN TESCİLLİ DOSYALARINDA ARAYIN

Onu siz şu anda muhalefet partisinin anayasa mahkemesi kararıyla tescilli olan dosyalarında arayın. Yolsuzluk diyor ana muhalefet. Sen önce devletin sana verdiği paraları çarçur ettin. Orada yolsuzluklar yaptın. O yolsuzluklar neticesinde Anayasa mahkemesi seni cezaya mahkum etti.

Bu uluslararası oyun, kökü dışarda tezgah. Taşeron olarak kullanıldılar. Yerli piyonlar bu komploda kullanıldı. Gezi’de bu oyunu nasıl bozduysak burada da bu oyunu bozacağı bunu bilin. İftira kampanyası devam ediyor."

beddua.20131221180733.jpg

külhanbeyi.jpg

erdogan.20131221181118.jpg