BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.418,15
HABER /  DÜNYA

TOPLANTI ÖNCESİ GÜVENLİK ALARMI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde Ankara Vali...

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde Ankara Valisi Alaattin Yüksel tarafından Kızılcahamam’da güvenlik toplantısı yapıldı.
3- 5 Mayıs günleri tarihleri arasında Kızılcahamam Asya Termal Tesislerinde yapılacak AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde Kızılcahamam’da güvenlik alarmı verildi. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısına Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Ankara İl Jandarma Komutanı Ali Osman Gürcan, Ankara Emniyet Müdür Vekili Mahmut Azman, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hazırbulan, İlçe Emniyet Müdürü Kubilay Koç, Devlet Hastanesi Başhekimi Kemal Akın ve emniyet yetkilileri katıldı.
Toplantıda yarın başlayacak olan Ak Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi alınabilecek güvenlik önlemleri, sağlık ve diğer konulardaki alınacak önlemler konuşuldu. Güvenlik toplantısı sonrasından Vali Alaaddin Yüksel, Kaymakamlık binasını gezerek binada yapılan değişikler ve engelli asansörü için Kaymakam Mustafa Çit’i tebrik etti.