BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.489,97
HABER /  GÜNCEL

Topbaş'tan damadıyla ilgili flaş açıklama

İBB Başkanı Kadir Topbaş, tahliyesi olay olan ve günlerdir konuşulan damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tekrar tutuklanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

İBB Başkanı Kadir Topbaş, damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tekrar tutuklanması ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Topbaş, damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın FETÖ soruşturmasında tekrar tutuklanmasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HAK ETMEDİĞİM TEZVİRATLAR YAPILDI

Bir soru üzerine Topbaş, Yargı kararını verirken lehte veya aleyhte hiçbir şekilde yorum yapılmaması lazım. Yargıyı etkilememek lazım. Burayı iki noktada değerlendiriyorum. Damadım veya FETÖ terör örgütünün değişik kollardaki terör faaliyetlerine katılan veya katılmayanlar ve katılanlar üzerindeki. Diğeri de benim şahsımla ilgili. Tabii ki terör üzerinde yapılan çalışmalar, özellikle FETÖ terör örgünün yaptığı ve maalesef Türkiye'yi karartma adına yaptığı hamleler, milletimiz tarafından bertaraf edildi. Tabii ki yargı önünde hesap verecekler. Ben, yargının tarafsızlığına inanıyorum ve güveniyorum. Yargıya olan güvenimizi hep dile getirdik. Yargıya müdahale edilmemesi gerektiğini düşündük, ifade etmeye çalıştık. Maalesef görmekteyiz ki elinde bulgu ve delilleri olmadan, birileri kendince birtakım yorumlar yaparak ve bu yorumlar üzerinde kamuoyu oluşturarak, farkında olarak veya olmayarak tabii ki bu ileride nasıl gelişecek zaman içerisinde beraberce göreceğiz. Ama bunun ötesine şahsımla ilgili, hedefe konulduğumu görüyor herkes. İstanbullular, bizi seven dostlarımız 'Kadir Topbaş'ın adeta hedefe konulduğunu' düşünüyor. Bunun üzerine hak etmediğim birtakım tezviratlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bunu kişilik haklarına saygısızlık olarak görmekteyim. dedi.

ÖMER KAVURMACI CEZAEVİNE BÖYLE GELMİŞTİ