BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.505,51
HABER /  SPOR

Topal transfer için ne dedi?

Avrupa kulüplerinin transfer listesinde adı geçen Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Mehmet Topal söylentilere cevap verdi.

Abone ol

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal, şuan her hangi bir takıma gitmesini söz konusu olmadığını belirtti.

Galatasaray Store Mağazası Lara Şubesi'nde hayranlarıyla buluşan Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli orta hasa oyuncusu Topal, imza dağıtmadan önce gazetecilerin sorularını cevapladı.

"Geçen sene yabancı kulüplerin transfer listesinde yer alan bir futbolcuydunuz. Bu yıl herhangi bir takıma gitme durumunuz söz konusu mu?" sorusuna Topal, trasnfer teklifleri geldikçe profesyonel futbolcuların gururlandığını belirtti. Trasfer listelerinde yer almak hem takım için hemde kendisi için faydalı olduğunu söyleyen Topal, "Ama biz profesyonel insanlarız. Elimizden geldiğince bunun dışında kalmak istiyoruz. Zaten başkanımız Adnan Polat'ta söyledi, bir UEFA kupası ve bir şampiyonluk yaşamadan bir yere kimseyi bırakmayacağını belirtti. Teklifler geldiği zaman kulüp başkanımızdan ve camiamızdan görüşülüyordur. Bize verilen talimatlar dorultusunda hareket ediyoruz. Eğer bize git derlerse gideriz eğer burada mücadele et derlerse de burada mücadele ederiz." diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'ine verilen arayı değerlendirmek için Antalya'da hazırlıklarını sürdürdüklerini ve idmanların oldukça sıkı geçtiğinin altını çizen Mehmet Topal, idmanlarda hem eğlendiklerini hemde öğrendiklerini ifade etti. İlk yarıda düştükleri hatalara düşmemek için çalışmalar yaptıklarını belirten Topal, "Şuanda her şey olumlu kötü giden herhangi bir şey yok inşallah kamp dönemini iyi atlatıp ikinci yarıya iyi hazırlanmak istiyoruz. "dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Topal sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Futbol oynadığınız zaman, bazen iyi performanslar bazen de kötü performanslar sergileyebiliyorsunuz. Ben sakatlandıktan sonra birkaç hafta iyi şeyler yapamadım sahada tamamen atlattıktan sonra performansımın yükseldiğine inanıyorum. İkinci yarıda da iyi çalışıp kamp dönemini iyi geçirip ikinci yarıya üst seviyede başlamak istiyorum."

Öte yandan imza için sıraya giren Galatasaraylı taraftarlar Mehmet Topal'dan imza alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Diğer futbolcuları da aralarında görmek istediklerini belirten bir taraftara ise yöneticiler yarınki idmanın tüm seyircilere açık olduğunu belirtti.