BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.503,47
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

TOKİ ilk etabın temelini bu yıl atacak

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte şehrin çehresini değiştirecek proje için geri sayım başladı

Abone ol

Ak parti Uşak milletvekili İsmail Güneş, kentsel dönüşüm alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Kentsel dönüşüm projesinin etaplar halinde TOKİ tarafından hayata geçirileceğini de belirten Güneş, 216 konutluk ilk etabın temelinin bu yıl atılacağını söyledi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Tabakhane bölgesinde yaklaşık 7 yıldır devam eden kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

KENTİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Proje tamamlandığında bölgede yaklaşık bin 500 konut ile 633 adet ticari alan inşa edilmiş olacağını da belirten AK parti Milletvekili İsmail Güneş, “Proje kentin çehresini değiştirecek” dedi.

1.20120710124401.jpg

TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşümün Uşak’ı daha modern bir şehir haline getireceğini, İsmet paşa caddesi’ne sıkışan sosyal ve ticari hayatında da yayılacağını kaydeden Milletvekili Güneş, “Uşak’ta yeni bir yaşam alanı oluşturacak. Projeye kentte yaşayan herkesin sahip çıkması gerekiyor. İlk etap için belediye yıkım çalışmalarını bitirdi. İlk etapta 216 konut inşa edilecek. İlk etap için birkaç ay içerisinde temel atma töreni düzenleyeceğiz. Kısa süre içerisinde de ilk etabı tamamlayıp sonraki etapları başlatacağız. TOKİ ilimize önemli yatırımlar yaptı. Ancak kentsel dönüşüm bu yatırımların en önemlisi ve en büyüğü olacak” dedi.