BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Tiyatro oyunu izleyicileri duygulandırdı

1960’lı yılların Türkiye’sinde, 4 çocuklu emekçi ve yoksul bir ailedeki çatışmaları anlatan ‘Ocak’ adlı tiyatro oyunu izleyicileri duygulandırdı.

Abone ol

İNTERNET HABER - ÖZEL İÇERİK
Mehmet KOÇAK / MERSİN

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Şehir Tiyatrosu'nun açtığı ücretsiz kursa katılan 20 kursiyer, Turgut Özakman’ın yazıp Deniz Sandalcı’nın yönettiği ‘Ocak’ adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşturdu.

YOĞUN EMEK HARCANDI

Oyunu, Toroslar belediye başkanı Hamit Tuna ve çok sayıda sanatsever izledi. Oyununun Yönetmeni ve Şehir Tiyatrosunun da genel sanat yönetmenliğini yapan Deniz Sandalcı, Mersin’in yağmurlu ve soğuk kış günlerinde, hikayesiyle insanların içini ısıtan ve biraz da duygulandıran “Ocak” adlı oyun için, yoğun bir emek harcadıklarını ifade etti.

tiyatro-oyunu-izleyicileri-duygulandirdi-(1).jpg

UNUTULMAZ BİR GÖSTERİ

Oyun sonunda, oyunculara ve teknik ekibi tebrik eden Başkan Hamit Tuna, Şehir Tiyatrosunun ücretsiz sunduğu tiyatro kurslarına katılan kursiyerlerin unutulmaz bir gösteri sündüğünü ve belediyeciliği sadece temel hizmetleri yerine getirmek olarak görmedikleri söyledi.

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun bu güzel oyununu izlemek isteyenlerin, belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden bilgi alabilecekleri bildirildi.

tiyatro-oyunu-izleyicileri-duygulandirdi-(2).jpg