BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

TIR tersten şaha kalktı

Maltepe'de 27 ton kum yüklü bir TIR, tünele çıkışına uçtu. TIR'ın duruş şekli ise görenleri hayrete düşürdü.

Abone ol

Maltepe'de 27 ton kum yüklü bir TIR, tünele çıkışına uçtu. O sırada tünelden geçmekte olan bir servis minibüsüne de çarpan TIR'ın duruş şekli ise görenleri hayrete düşürdü. Kazada yaralanan olmazken, ortaya çıkan manzara facianın eşiğinden dönüldüğünü gözler önüne serdi.

Aydın Şahin, 34 AF 3177 plakalı 27 ton kum yüklü TIR'ını Adatepe Caddesi üzerinde park etti. Çalışır durumdaki araçtan inen Şahin, aracın etrafını kontrol ettiği sırada bilinmeyen bir nedenle araç hareket etti.

Yol kenarında park halinde bulunan 34 TA 8892 plakalı otomobil ile 34 AR 886 plakalı motosiklete çarpan TIR, yeşillik araziye girdi. TIR hızını alamayınca önce bariyerler çarptı, ardından da E-5 Karayolunu Feyzullah Caddesi'ne bağlayan tünel çıkışına düştü. Bu esnada Yakup Beştaş yönetimindeki 34 GT 550 plakalı servis aracına da çarpan TIR, şoför mahallinin üzerine şaha kalkmış şekilde durdu.

Kazayı gören vatandaşlar hemen itfaiye ve sağlık birimlerine haber verdi. TIR'ın düşerken çarptığı servis aracının içinde 2 kişinin olduğu öğrenilirken, kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı. Tünelde fazla araç bulunmaması olası bir faciayı önledi. Servis minibüsünün şoförü Yakup Beştaş tünelden geçtikleri sırada aracın üzerlerine düştüğünü ifade ederek "Köprüden aşağı doğru uçtu. Aracın içinde kimse yokmuş. Nasıl kaydığını da bilemiyorum" dedi. TIR sürücüsü Aydın Şahin ise aracın park halinde olduğunu belirterek "Kaldırım kenarına park etmiştim. Aracı çalıştırdım etrafına bakıyordum. Araç o sırada kaymaya başladı. Araçta 27 ton kum yüklüydü, şans eseri yaralanan olmadı" diye konuştu.

Öte yandan kazaya neden olan TIR'ın duruş şekli vatandaşların da ilgisini çekti.Hayrete düşen vatandaşlar cep telefonu ile fotoğraf çekerek ilginç kazayı kaydetti. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.