BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.421,97
HABER /  GÜNCEL

Tipi trafik kazasına neden oldu!

Kırşehir'de kar yağışı ve tipi sebebiyle meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1’i ağır 10 kişi yaralandı.

Abone ol

Olay, Mucur ilçesi Derindere mevkii Altıparmak çiftliği önünde meydana geldi. 23 HY 202 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje devrildi.

Arkadan gelen 21 GS 600 plakalı otobüs, kar ve tipi sebebiyle devrilen araca çarptı. Arkadan gelen otobüsün sürücüsü ağır yaralandı. Aracın içerisinde sıkışan sürücü Tahir Aydemir, jandarma ve itfaiye görevlileri tarafından 2 saatlik bir uğraştan sonra çıkarıldı. Hastaneye donmak üzere getirilen yaralı, tedavi altına alındı.

Otobüslerde birinde 27 diğerinde 17 olmak üzere toplam 44 yolcu bulunduğu bildirildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır 10 kişi yaralandı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların isimleri şöyle: Tahir Aydemir, Elif İnce, Velat Özer, Fatma Kılıç, Hami Tekin, Ahmet Çiftçi, Bediye Çiftçi, Ebuzeyt Türk. Mucur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yarıların adlarının ise Mehmet Biçer ve Burhan İtah olduğu açıklandı.

Tipinin oluşturduğu kar birikintileri sebebiyle Derindere mevkisinde ulaşım güçlükle yapılıyor. Karayolları ekipleri yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.