BIST 9.954
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.433,22
HABER /  GÜNCEL

Tıp buluşmaları bugün başlıyor!

14 Mart Sağlık Derneği, Tıp Buluşmaları panel-sohbet serisinin ilkini bugün başlatıyor...

Abone ol

Prof. Dr. Yaşar Karaaslan, Prof. Dr İbrahim Haznedaroğlu, Uzm. Dr. Fikri Ak ve Dernek Başkanı Doç. Dr. Sinan Canan'ın konuşmacı olarak iştirak edecekleri "Modern Tıp ve Sonrası" başlıklı panel-sohbet programı, genel katılıma açık olacak.

14 Mart Sağlık Derneği'nin "Tıp Buluşmaları" başlıyor

2010 yılında Ankara'da kurulan 14 Mart Sağlık Derneği farklı etkinliklere imza atıyor. Başkanlığını Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Canan'ın yürüttüğü dernek, tıp eğitimi ve iyi hekimlik uygulamaları alanında bilgilendirici çalışmalar düzenliyor. Dernek "Tıp Buluşmaları" adını verdiği bir dizi etkinlikle tıp uygulamaları ve tıp eğitiminin temel sorunlarını gündeme taşıyarak konunun uzmanlarıyla var olan sorunlara yeni çözüm önerileri getirecek.

14 Mart Sağlık Derneği Tıp Buluşmaları'nın birincisi bugün saat 18:30'dan itibaren Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Binası'nda gerçekleştirilecek. "Modern Tıp ve Sonrası" başlıklı panel ve sohbet programına katılacak konuşmacılar ve konuşma başlıkları ise şöyle:

Prof. Dr. Yasar Karaaslan (Ankara Numune Eğitim ve Araştrma Hast. Romatoloji A.D. Başkanı):Modern Tıbbın Açmazları

Prof. Dr. İbrahim Haznedaroglu, Hacettepe Üniversitesi Hematoloji A.D.): Kanıtsız "Kanıta Dayalı"

Tıp Uzm. Dr. Fikri Ak (Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Klinik Şefi, Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi): Beyin Ölümü Nedir, Ne Değildir?

Doç. Dr. Sinan Canan (Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D.): Felsefesiz Tıp Eğitimi Mümkün Mü?

Toplantının yöneticiliğini 14 Mart Sağlık Derneği Başkanı Doç. Dr. Sinan Canan yürütecek. Genel katılıma açık olan toplantıda modern tıp uygulamalarının eksiklikleri ve tıp eğitimimizin eksik noktaları üzerinde durmayı amaçladıklarını belirten Dr. Sinan Canan, bundan sonra düzenli bir dizi olarak devam edecek 14 Mart Derneği Buluşmaları kapsamında, tıp eğitimi ve tıbbi uygulamaları masaya yatırmaya devam edeceklerini söyledi.