BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  GÜNCEL

Tilbe devam etmek istiyormuş!

Dedikodulara göre Yıldız Tilbe Star'dan bir ayrılıyor, bir ayrılmıyor. Aldığımız en son bilgiye göre Tilbe dün ayrıldığı Star'a geri dönmek için yönetimle görüşme yapıyormuş.

Abone ol

Bekir Hazar bugünkü yazısında Yıldız Tilbe'nin Star'dan niye ayrıldığını yazdı. Hazar'a göre

Yazı: Bekir Hazar
Kaynak:


Evet yanlış duymadınız, Yıldız Tilbe, Star TV'deki programından bir karton nedeniyle ayrıldı

Malumunuz bir süre önce bu köşede Yıldız Tilbe'nin yayında çıkardığı krizleri sıralamıştım. Bunlardan birinin de stüdyodaki kartonlardan patladığını aktarmıştım... Yıldız Tilbe'nin zor bir sanatçı olduğunu, bu görüşümü Star yöneticileri ile paylaştığımı örnekleri ile sıralayıp, "Yakında ayrılırsa kimse şaşırmasın" diye de hatırlatma da bulunmuştum.

Bir ay geçmedi, Star'a veda etti...

Öncelikle, Star'da nükleer krize yolaçan bu kartonun ne menem bir şey olduğunu izah edeyim.

Efendim, canlı yayınlarda, programı sunan kişiye, stüdyoda kameraların göremeyeceği alanlarda yönetmen yardımcıları karton kaldırır. O kartonlarda "Reklam gireceğiz" gibi uyarı yazıları yer alır. Bu uyarılar Beyaz'dan tutun, Ali Kırca'ya kadar tüm sunuculara kartonlarla yapılır.

İşte nedense Yıldız Tilbe "Ben bu kartonları istemiyorum, bana yayında karton kaldırmasınlar" diye tutturmuştu son haftalarda... Biz de tuttuk bu karton krizini yazıverdik...

Vaaay sen misin yazan...

Aynı saatte Yıldız Tilbe'ye atv'de rakip olan İbrahim Tatlıses, kalkıp canlı yayında bizim gündeme taşıdığımız karton vakasına balıklama dalmış... "Ne yani bize de karton gösteriyorlar" diye olayı allayıp, pullayıp Yıldız'a gönderme yapmış...

Gerisini Star yöneticilerinden dinledim...

"Yıldız Tilbe son programına kimseyi karıştırmadı. İstediği gibi yaptı. Reytingler düşük geldi. Sizin kaleme aldığınız karton krizini de İbrahim Tatlıses, rakip kanalda canlı yayına 'Gönderme' yaparak taşıyınca sinirleri bozuldu. Bizim yanımıza geldi, 'Artık yayın anında karton görmek istemiyorum. Yoksa ben işi bırakırım' dedi"...

Star yöneticilerine göre Yıldız Tilbe blöf yapıyordu. Ve "Aman gitme, biz bu kartonları yakacağız" karşılığını alacağından emindi. Ancak beklediği gibi olmadı. Star yönetimi "Blöfü gördük" diyordu.

"Madem ayrılırım diyorsunuz, ayrılın... Karton kaldırma devam edecek"... Aynen böyle söylendi Yıldız Tilbe'ye...

Ve olay bitti... Televizyonlarda program yapan sanatçıların kaprisleri, yöneticileri zaman zaman canından bezdirir. Ancak genelde hep yutkunurlar. Star yönetimini bu dik duruş nedeniyle tebrik ediyorum.

Ve bir son dakika... Yıldız Tilbe'nin blöf yaptığı ortaya çıktı. Tilbe, 'programa devam etmek istiyorum' diye Star yönetimine başvurdu. Cevabı bugün alacak.