BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Tiganadan veda açıklaması

Tigana, Türkiye Kupası maçı sonrasında yaptığı basın toplantısında, sezon sonunda kesin olarak bırakacağını açıkladı.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana, maçın ardından sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Jean Tigana, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bu akşam kendi dönemindeki 3. kupayı kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Tigana, şöyle konuştu: ''2005 yılının Kasım ayında geldiğimde takım biraz yaşlıydı. Buradaki amacım kazanmak ve yeni genç bir takım inşa etmekti.

GÖREVİMİ YAPTIM
Başkanla bu akşam konuştum ve kendisine teşekkür ettim. 3 kupa aldık. Takımı gençleştirdik. Fenerbahçe'den uzak değiliz, Galatasaray'ın önündeyiz. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Fazladan antrenmanları kolaylıkla kabul edip, çalıştılar. Hepsi arkamda durdu. Esasında bazı zor durumlarda içten gelen sorunlara rağmen... Ocak'ta değişiklikler oldu. Pek fazla fikrim alınmadı. Bizimle birlikte çalışıyor gibi olup da çalışmayanlar oldu. Kayserispor ile oynayacağımız maçtan sonra ayrılmam söz konusu. Belki de sevinenler olacaktır. Son senemi kulübe hediye ediyorum. Evime gideceğim.''