BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
İNTERNETHABER TV

THY pilotundan Milli Takım'a sürpriz anons jesti!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış maçında 11 Haziran Cuma günü İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Roma'ya geldi. Uçağın pilotu takımımız için özel bir anons yaparken "Desteğe ihtiyacınız olduğunda elinizi kalbinize götürebilirsiniz. Ay-yıldızlı bayrağımızı birlikte taşımaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullanarak A Milli Futbol takımımıza destek verdi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış maçında 11 Haziran Cuma günü İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Roma'ya geldi. Ay-yıldızlı ekibimize uçuş esnasında Türk Hava Yolları'ndan özel bir jest yapıldı.

Uçağın kaptan pilotu A Milli Takımımız için özel bir anons yaparken "Şampiyonluğa giden bu rotada uçağımızdaki 84 milyon yolcumuzla heyecanın doruklarında seyrediyoruz. Desteğe ihtiyacınız olduğunda elinizi kalbinize götürebilirsiniz. Ay-yıldızlı bayrağımızı birlikte taşımaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullanarak A Milli Futbol takımımıza destek verdi. 

Kafileyi havalimanında, Roma Büyükelçisi Ömer Gücük, Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş ve büyükelçilik yetkilileri karşıladı.

Sitene Ekle