BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  GÜNCEL

THY kabin memuru alım ilanı 2018 kaç host hostes alınacak?

Türk Hava Yolları (THY) tarafından kabin memuru alım ilanı yayınlandı. THY kabin memuru alım ilanı 2017 - 2018 şartlar neler? Kabin memuru alımında hangi şartlar var boy - kilo oranı ne? THY kabin memuru alım ilanı internethaber'de.

Abone ol

THY tarafından kabin memur alım ilanı yayınlandı. Host ve hostes olmak isteyen adaylar THY kabin memur alım şartlarına bakıyor. THY şartlarına gelin yakından bakalım.

THY kabin memur alım için ilan yayınlandı. THY kabin memuru alımı Bilal Ekşi duyurdu. Peki THY'de hostes - host olmak için ne yapmak gerekiyor?

Kabin memuru alımına ilişkin duyuru THY’nin resmi internet sitesinden paylaşıldı. Duyuruda, "Dünyada en fazla ülkeye uçan ve üst üste 6 kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güler yüzlü bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz" ifadelerine yer verilerek başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar açıklandı.

THY 2018'DE KAÇ PERSONEL ALACAK?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "2018'e dair istihdam olarak planlamamız şu anda ana kademede yaklaşık 3 bin, iştiraklerle bakıldığında 3 bin 500. Benzeri bir şekilde gitmesi halinde bunun 7 bine çıkacağını öngörüyoruz" dedi.

thy