BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.394,37
HABER /  GÜNCEL

TGB'den Türkiye'de Mayıs ayı için dehşet plan!

Türkiye Gençlik Birliği'nin Nisan ayındaki toplantısında Türkiye'de Mayıs ayında kaos çıkarmak için plan yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)- Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz'in Ankara'da 23 Nisan'da gerçekleştirilen Milli Merkez Kurultayı'nda söylediği bu sözler olay yaratacak.

Cengiz konuşmasında Nisan ayına kadar yaptıkları eylemleri övdü Silivri'de mahkemeyi nasıl sabote ettiklerini anlattı. Cengiz konuşmasında artık final dönemine girdiklerini ilan ederek adeta bugünleri işaret etti.

İlk olarak 1 Mayıs'ı işaret eden Cengiz "Büyük görevler ve büyük sorumluluklar var önümüzde birincisi 1 Mayıs'ta somut eylemimizi gerçekleştireceğiz. Taksim'de olacağız. Ankara'da da Tandoğan'dayız" dedi

MAYIS AYI EYLEM AYIDIR, PLAN YAPIYORUZ 

Cengiz konuşmasında Mayıs ayında hükümeti devirmek için atağa kalkacaklarını belirterek Mayıs ayını eylem ayı ilan etti. Cengiz "Mayıs ayı eylem ayıdır, çok büyük eylemler gelecek hepsinin planını programını yapıyoruz" dedi

"Mayıs ayı en yüksek sesin çıkacağı dönemdir. Milli merkez sorumluluk alacaktır. Bu büyük eylemlerin sonunda varacağı nokta iktidardır. Devrimcilerin iktidarıdır."

Cengiz konuşmasının sonunda kendisini dinleyenleri ayağa kaldırdı ve yumruklarını havaya kaldırmalarını isteyerek şu sözlerle yemin ettirdi

"Bu kararlılığı ayağa kalkarak ilan edelim benimle beraber yemin etmenizi istiyorum yumruklarımızı havaya kaldıralım."

"Bizler bugüğnün Mustafa Kemalleri olarak, tam bağımsız ve gerçekten demokratik bir Türkiye'yi kurana dek mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun"