BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.395,82
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Terrace Tema'da misafirlere özel odalar

İnanlar İnşaat'ın Halkalı-Atakent'te inşa etmekte olduğu Terrace Tema projesinde misafirler için kiralık odalar da bulunuyor..

Abone ol

İnanlar İnşaat imzasıyla Halkalı-Atakent’te yükselen 360 derece panoramik göl ve deniz manzaralı Terrace Tema projesinde biri 30, diğeri 40 katlı iki kulenin kaba inşaatları tamamlandı.

Özel seyir terasları, tüm proje sakinlerinin kullanabileceği kütüphanesi, sinema odası ve sosyal alanlarıyla da dikkat çeken projede, Terrace Tema sakinlerinin yanı sıra misafirlerinin konforu için de burada, kısa dönem kiralayabilecekleri özel odalar tasarlandı.

Yaşama daha çok yer ayırmak için Terrace Tema’da, kuleler proje alanının üçte birini kullanıyor. Böylece sosyal yaşam seçenekleri ve ayrıcalıklar için tam 26 bin 500 metrekarelik dev bir yeşil alan bırakılıyor.

Atatürk Havalimanı, Basın Ekspres Yolu, Tem-E5 bağlantı yolları ve Metro, Metrobüs gibi İstanbul’un en önemli ulaşım yollarının yanı sıra başta Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Atatürk Olimpiyat Stadı, Marmara Üniversitesi Kampüsü ve Arena Park olmak üzere birçok önemli merkez projeye sadece birkaç dakika uzaklıkta.

416 daireye sahip Terrace Tema, bölgenin en butik yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Tamamı 3.40 metre tavan yüksekliklerine sahip, büyüklükleri 90 ile 236 meterekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.
Projenin teslim tarihi Şubat 2014 olarak belirtiliyor.