BIST 10.942
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.510,92
HABER /  GÜNCEL

Teröristler fuhuş batağında

Öcalan’ın zehirlendiğini ileri sürerek Türkiye’yi geren PKK, kendi mensuplarını zehirlemeye devam ediyor...

Abone ol

Teröristbaşı Öcalan’ın zehirlendiğini ileri sürerek Türkiye’yi germeye çalışan PKK, kendi mensuplarını zehirlemeye devam ediyor. Örgütün AIDS’le başı belada olduğu iddia edildi...

Kendi militanlarını zehirleyen PKK’nın başı bir başka ‘zehirlenme’ vakasıyla başı belada. İranlı militanlar tarafından Kandil’e taşınan HIV virüsünden dolayı örgütte ciddi bir panik yaşanıyor. İddialara göre 5 AIDS’li kadın militanını geçtiğimiz yıl infaz eden PKK, yine de virüsün yayılmasını önleyemedi. Yaklaşık 15 PKK’lının AIDS’li olduğu, bu durumun örgütte ciddi moral çöküntüsüne yol açtığı aktarılıyor. Her grup, kendi içinde genelge yayınlamasına rağmen fuhşun önüne geçilemiyor.

Diğer bir iddiaya göre ise PKK’da toplu seksin arttığı yönünde. Bu fuhuş partilerinde esrar ve uyuşturucu kullanıldığı da gelen haberler arasında. Bunu önlemek için Karayılan’ın geçtiğimiz yılın sonunda yayınladığı genelge ile kadınların ana merkezden daha uzaklara kamp kurmaları talimatını verdiği aktarılıyor. Fuhuş olaylarına üst düzey elebaşların da dâhil olması sebebiyle, bu rezaletin daha üst kademeye yansıtılmadığı ileri sürülüyor. Mesela Khunera Kampı’nda bulunan örgütün önemli isimlerinden Ali Haydar Kaytan’ın fuhuş olaylarında başı çektiği belirtiliyor. Kadınlara düşkünlüğünden dolayı “Tecavüzcü Coşkun” lakabı takılan Kaytan’ın kendi emrindeki kızlardan küçük bir harem kurduğu ve hamile kalmamak şartıyla kendine bağlı militanlara fuhşu serbest bıraktığı belirtiliyor.

Kaynak: Aksiyon