BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  DÜNYA

Terör yanlısı genç, asker bıçakladı

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak Cizre’de izinli olan bir erin bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hare...

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak Cizre’de izinli olan bir erin bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından bıçaklandığını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 70’inci Mekanize Piyade Tugay 4’üncü Hudut Alayının Nusaybin’de konuşlu Hudut Tabur Komutanlığında görevli bir erin, kanuni izinli olarak bulunduğu Şırnak’ın Cizre İlçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir bir parti binasının önünden geçerken, bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından bıçaklandığı belirtilerek şöyle denildi:
"Anılan Er, 28 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30 sularında, Cizre’de belirtilen bina önünden geçerken, YDG-H mensupları tarafından yanlarına çağrılmıştır. Er, söz konusu grup üyelerinin yanlarına gitmeyi reddedince, grup üyelerinden birisi, eri sırtının sol tarafından bıçaklamıştır. Olayı müteakip er, Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır."