BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Terim'in yeni prensi! Galatasaray'ın 10 numarası olacak

Galatasaray'da Belhanda'nın oyunu ve tavırlarından memnun kalmayan Fatih Terim, yeni 10 numara arayışına geçti. Terim'in yeni göz bebeği olacak isim ise genç futbolcu Atalay Babacan.

Abone ol

Fatih Terim takımını gençleştirme aşamasında, Ozan Kabak ve Yunus Akgün'den sonra genç isimlerden Atalay Babacan’ı da dahil ederken, onu Belhanda’nın yerine hazırlıyor. Çarşamba günü Porto ile yapılan UEFA 19 Yaş Altı Gençlik Ligi’ndeki maçta 90+3’te güzel bir gol atarak beraberliği getiren Atalay Babacan için hafta sonundaki Antalyaspor deplasmanı da kritik bir maç oldu.

Atalay gelecek Belhanda gidecek!
Atalay önce U21 takımıyla sahaya çıktı, 10 numara formasıyla 90 dakika oynadı. Bu maçtaki görevinin ardından A takıma geçen Atalay, burada da 21 kişilik kadroda kendisine yer buldu. Terim’in genç yeteneği kadroya dahil ederek, “Senin sıran geliyor. Kendini hazırla” mesajı verdiği belirtildi. Terim’in 18 yaşındaki futbolcuyu kazanma arzusunun altında ise Belhanda’nın oyunu ve tavırları yatıyor.

Faslı futbolcudan tam olarak istediği verimi alamayan Fatih Hoca’nın, bundan böyle yavaş yavaş genç oyuncuya şans vereceği belirtildi. Oyun zekası, tekniği ve yeteneği ile Atalay Babacan’ın takıma çok şey katabileceği düşünülüyor. Atalay, Terim’in üzerine titrediği 2000 jenerasyonun en önemli isimleri arasında gösteriliyor.