BIST 10.333
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.459,45
HABER /  GÜNCEL

Terim'in Ronaldinho gerekçesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ronaldinho transferiyle ilgili kararının gerekçesini açıkladı

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ronaldinho transferinde istenilen rakam takıma ağır geleceği gerekçesiyle istemediğini söyledi.

'Fatih Terim dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho’yu istemedi' konusuna açıklık getiren başarılı çalıştırıcı, teknik direktörlerin her zaman her şeye evet demeyeceğini, bazen de hayır diyebileceğini belirtti.

"BU RAKAM BİZE YÜK OLUR"

Bu transferde şartların bunu gerektirdiğini kaydeden Terim, “Ben Galatasaray’ı bulunduğum konum içerisinden dolayı her şeyi düşünmek zorundayım. Başka formüller de arıyoruz. Bu rakam takımımıza yük olur düşüncesindeyim. Bunu da açık yüreklilikle söyleyebilirim.” dedi.

"RONALDİNHO TRANSFERİNE İTİRAZIM YOK"

Kendisinin Ronaldinho transferine bir itirazı bulunmadığını belirten Terim, bugüne kadar büyük oyuncularla çalıştığını hatırlattı. Terim, şöyle konuştu: “Evet deme hakkım olduğu kadar hayır deme hakkım da var. Ben başkanımla zaten görüşüyorum. Hoca istemediği için takıma kazandırılmadı tavrı olması durumu olursa bu hoş olmaz. Ben takımımı düşünüyorum. Yoksa oyuncunun yaşı ve başka şeyler önemli değil.”