BIST 10.342
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.460,96
HABER /  GÜNCEL

Aydınlar'ın çantasındaki tek gündem

Yoğun günler geçiren futbol kamuoyu bu kez UEFA merkezinde yapılacak zirveye kilitlendi.

Abone ol

Özellikle son günlerde tarihi zirvelerle yoğun günler geçiren futbol kamuoyu bu kez UEFA merkezinde yapılacak zirveye kilitlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu adına bugün TSİ ile 11.00'de başlayacak zirveye başkan M.Ali Aydınlar, Hukuk İşlerinden sorumlu üyesi Yunus Egemenoğlu ve Baş Hukuk Müşaviri Prof.Dr.İlhan Helvacı katılacak.

CORNO'NUN SELEFİYLE GÖRÜŞECEK

Aydınlar dün İsviçre'ye giderken İspanya'da bulunan Helvacı ve İstanbul'da kalan Egemenoğlu sabah saatlerinde İsviçre'ye gidecek. TFF heyeti burada UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino ve Pierre Cornu'nun yerine bu dosyaya atanan UEFA Hukuk İşleri Direktörü Alasdair Bell ile görüşecek.

TEK GÜNDEM VAR

TFF heyetinin tek gündem maddesi 26 ocak 2012 günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda divan heyetine dolayısıyla genel kurulun onayına sunulacak olan önergenin sınırlarını yani kırmızı çizgilerini öğrenmek. TFF heyetinin buradan UEFA'ya götürdüğü bir taslak metin veya projesi yok. Genel kurulun huzuruna sunulacak metin UEFA'nın çizgilerini öğrendikten sonra Türkiyeye dönüşte kulüpler birliği ile bir masa etrafına oturup belinlenecek.

ERZİK DE KATILACAK

Genel Kurul'a UEFA adına sadece UEFA asbaşkanı olarak Şenes Erzik katılacak. Bir diğer konu asbaşkan Lüfti Arıboğan'ın bu zirvede olmaması. Bunun nedeni de Arıboğan'ın UEFA Başkanı Michel Platini ve FIFA Başkanı Sepp Blatter'in de hazır bulunacağı 2012 Milletler Topluluğu Oyunları açılışı ve Rusya Futbol Federasyonu'nun 100. yılı için düzenlenen törenler için Petersbur'da olması. Törenler cuma günü St.Petersburg'da olacak.