BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.379,47
HABER /  GÜNCEL

Terim'in listesindeki 3 futbolcu

Fatih Terim yönetiminde sezon başında kadrosunu sil baştan kuran Galatasaray'da devre arası operasyonu da ses getirecek.

Abone ol

Başkan Ünal Aysal ile transfer listesini masaya yatıran İmparator, Ocak ayında takıma en az üç takviye istiyor.

İşte listedeki isimler ve görüşmelerde son durum:

Hamit Altıntop: Real Madrid'de kulübeden çıkamayan milli oyuncu için İspanyol kulübüyle temasa geçen Galatasaray olumlu yanıt aldı ancak Hamit yüksek ücreti nedeniyle La Liga'dan ayrılmak istemiyor. Hamit için son hamleyi Fatih Terim'in yapması bekleniyor.

Taye Taiwo: Marsilya ile biten sözleşmesinin ardından Milan'a imza atan Taiwo yaşadığı sakatlığın ardından bir daha teknik direktör Allegri'nin gözüne giremedi. Milan, yılda 1.7 milyon Euro alan Nijeryalı sol beki gözden çıkardı. Kiralık gelebilir.

Lukas Podolski: Sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Podolski son olarak "Bana Şampiyonlar Ligi hedefi olan bir takım kurulacağı söylenmişti" dediği Köln ile yollarını ayırmaya kararlı. Lazio ve Arsenal'in de peşinde olduğu Alman santrfor Terim'in birinci tercihi.

Ivica Olic: Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hırvat golcü Olic kendisine yeni kontrat önerilmeyince Ocak ayında "

Gidebilirim" dedi. Sercan'ın da cezası nedeniyle forvete takviye isteyen Fatih Terim'i tek düşündüren oyuncunun yaşı (32) ve geçmişte yaşadığı sakatlıklar.

Stephan El Sh aarawy: Listenin sürpriz ismi Milan'ın genç forveti Shaarawy. 19 yaşındaki Shaarawy, Oliç'in alternatifi.