BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,49
HABER /  DÜNYA

Terim’den reform vurgusu

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takıma destek veren Adanalı sporseverlere teşekkür ederek, Milli Takım’da reformsal değişi...

Abone ol

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takıma destek veren Adanalı sporseverlere teşekkür ederek, Milli Takım’da reformsal değişikliklerin olacağını yineledi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Türk halkının futbolu ve Milli Takımımızı ne kadar çok sevdiğini, Adana’da kaldığımız 3 gün boyunca bir kez daha fazlasıyla yaşadık. Adana’ya ayak bastığımız andan itibaren tüm sokaklarda, otelimizin önünde, antrenmanlarımızda bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerime ve de 5 Ocak Stadı’nın tarihi günlerden birini yaşamasına vesile olan tüm futbolseverlere yürekten teşekkür ediyorum. Doğduğum şehir olan Adana’da Milli Takım Teknik Direktörü olarak ilk defa bu kulübede yer alarak, tarifi zor, çok güzel duygular yaşadım” dedi.

“REFORMSAL YENİLİKLER OLACAK”
Milli Takım’da reformsal yeniliklerin olacağı bir döneme başlandığını belirten tecrübeli teknik adam, "Milli Takımımız ile birlikte ben ve tüm ekibim bu sevgiye, ilgiye layık olmak için tüm mesaimizi harcamaya devam edeceğiz. Asıl hedefimiz olan, 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmaları öncesinde, hazırlık ve planlama dönemini verimli geçirmeyi ve amaçlarımıza ulaşmayı planlıyoruz. Ülkemizin her yerindeki insanların, Milli Takıma eski bağlılıklarını ve desteklerini yeniden kazandırmaya başladığımız görmek, bizleri çok mutlu ediyor. Daha önce de bahsettiğimiz gibi, stadyumdaki ve ekran başındaki halkımızla bütünleşmek en büyük dileğimiz. 75 milyon tek yürek, yeni zaferlere" ifadelerini kullandı.
(İHA)