BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,12
HABER /  GÜNCEL

Terim Rıdvan'ı listeden sildi mi?

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımlarda çalışacak teknik heyetlerin isimlerini açıkladı. Fatih Terim'in listesinde Rıdvan'a yer vermemesi kafa karıştı

Abone ol

Ataköy Olimpiyatevi’nde, Futbol Federasyonu Başkanı Dr.Levent Bıçakcı ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir toplantı düzenlenirken, Fatih Terim, (A) Milli Takım’da yardımcısı olarak Müfit Erkasap, antrenörler olarak da Oğuz Çetin ile Mehmet Özdilek’in görev yapacağını kaydetti.

Göreve geldikten sonra birkaç günlük yoğun çalışma sonrası yönetimle beraber yeni teknik heyetleri belirlediklerini kaydeden Terim, isimleri tek tek okuyarak çalışacakları birimleri söyledi.

RIDVAN DİLMEN SİLİNDİ Mİ?

Fatih Terim, “Rıdvan Dilmen kadroda vardı? Ne oldu?'' sorusuna, “Ben Rıdvan Dilmen kadroda demedim, bu nedenle size bu kadroyu kim verdiyse ona sormanız lazım'' yanıtını verdi. Terim'in bu cevabı kafaları karıştırdı. Terim, menajer olarak görev yapar Can Çabanoğlu’nun görevine devam edip etmeyeceğini tartışmadıklarını, önceliği teknik adamlara verdiklerini söyledi.

HAKAN ŞÜKÜR GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÇOK GOL ATAN

Milli takımın kriterleri vardır. Bu takımın bir omurgası vardır, bunu fazlasıyla bozmak olmaz. Belki bir iki üç kişi gider, bir iki üç kişi gelir. Ama genel anlamda takımın iskeletine bu kadar kısa sürede çok dokunmak olmaz. Hakan Şükür için şunu söyleyeyim: İstatistik der ki, bu adam Türkiye’nin gelmiş geçmiş en çok gol atan oyuncusu. Ama ben tek kişi üzerine polemik yapmanın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum, bu takıma zarar verir. Herkesin bu takıma büyük emeği var, tüm hizmetleri bir araya getireceğiz. Bu takım Bilecikspor’a da açık, Artvinspor’a da açık, herkese açık. Önceki teknik adamlığım döneminde bu böyle olmuştu, şimdi de böyle olacak. Herkese açık bir Milli Takım yaratacağız.