BIST 10.267
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.412,09
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Terasa çıkan indirimi kapıyor

Yaz mevsimini başarılı bir şekilde kullanan şirket, alıcılarına imtiyazlı bir proje sunuyor

Abone ol

Teknik Yapı, devam eden projelerinde orman ve deniz manzarasına sahip 28 teraslı daire için özel bir kampanyaya başladı.

Teknik Yapı'nın, Uprise Elite, Uptwins, Upcity Flats ve Deluxia Palace projelerinde yer alan 28 teraslı daireyi 244 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Yaz mevsiminde güneşin ve akşam serinliğinin keyfini çıkarmak isteyenlere teraslı daireleri yüzde 12 indirimle satıyoruz. Arsa sıkıntısı nedeniyle Fransız balkon tarzının yaygınlaştığı günümüzde teraslı daireler kıymete bindi. Bu nedenle, sınırlı sayıdaki terasa sahip dairelere sahip olmak imtiyaz gibi görünüyor. Biz de bu daireleri uygun fiyatla satışa çıkardık" diye konuştu.

'YAZA MERHABA'

Durbakayım, "Kampanyamızın adı 'Yaza Merhaba'. Satışa çıkan tüm teraslı dairelerde, 24 ile ile 112 metrekare arasında değişen özel teraslar yer alıyor. Peşin veya banka kredili ödeme seçeneklerimiz var" dedi. Uğur Mumcu'daki Upcity Flats'te ise 10 teraslı daire 244 bin 400 ile 282 bin lira arasında satılıyor.