BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  GÜNCEL

TEMde trafik çilesi

TEM Otoyolu'nda dün gerçekleştirilen asfaltlama çalışması trafiği felç etti.

Abone ol

TEM Otoyolu'nun Bahçeşehir mevkiinde gerçekleştirilen yol çalışması trafiği durma noktasına getirdi. Mevcut asfaltın aşırı derecede bozulması nedeniyle yapılan asfaltlama çalışmasının hava şartlarından dolayı gündüz gerçekleştirilmesi kilometrelerce araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu.
Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü'nün TEM Otoyolu Isparta Kule mevkiini dün yol bakım çalışması nedeniyle kuzey yönünde trafiğe kapatması trafiğin felç olmasına yetti. Sabah 09.00 itibariyle asfaltlama çalışması için kapatılan yoldaki trafiğin 2 şerit halinde karşı yöne aktarılması uzun araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu.

İŞKENCE AKŞAMA KADAR SÜRDÜ

Hafta sonunu değerlendirmek için çok sayıda İstanbullunun da yollara düşmesi, yoğunluğu saatler ilerledikçe artırdı. Trafiğin öğle saatlerinden itibaren Mahmutbey gişelerine kadar uzaması üzerine yetkililer çareyi karşı yönden 1 ek şerit daha açmakta buldu. Ancak bu önleme rağmen sürücülerin işkencesi yol çalışmalarının sona erdiği akşam saatlerine kadar sürdü.
Saatlerce adım adım ilerleyen trafikte kalan sürücü ve yolcular yol çalışmasının gündüz saatlerinde yapılmasına tepki gösterdi. Bu arada Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerinin Anadolu geçiş yönünde de öğle saatlerinden başlayan yoğunluk akşam saatlerine kadar sürdü.