BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.474,68
HABER /  GÜNCEL

TEM'de TIR devrildi İstanbul yönü kapandı!

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde, TEM Otoyolu Körfez gişeleri mevkiinde TIR'ın devrilmesi sonucu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Abone ol

KOCAELİ TEM Otoyolu Körfez gişelerinde Tır devrildi. İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. İstanbul istikametine giden araçlar TEM Otoyolu Körfez gişelerinden D-100 Karayolu'na yönlendiriliyor. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Kaza saat 16.10 sıralarında, TEM Otoyolu Körfez gişeleri mevkiinde meydana geldi. Tekirdağ'a gitmekte olan Yahya Atman idaresindeki 78 YA 973 plakalı TIR lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

TIR çarpmanın etkisiyle devrilirken, dorsesinde bulunan 18 ton ağırlığındaki tomruklar yola saçıldı. Tomruk yüklü TIR'ın yola devrilmesi ile otoyolun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Kazanın olduğu bölgede uzun araç konvoyları oluştu. Sürücü kazadan yaralanmadan kurtulurken, aracın ve yola dökülen tomrukların kaldırılması için çekiciler istenildi. Karayolları görevlileri tomrukları yolun kenarına yuvarladı.

Trafik ekipleri, İstanbul istikametine gitmekte olan araçları ise TEM Otoyolu Körfez gişelerinden D-100 Karayolu'na yönlendirdi. D-100 Karayolu'nu kullanan araçlar Hereke gişelerinden yeniden otoyola yönlendirildi. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.