BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.512,14
HABER /  GÜNCEL

TEM, savaş alanına döndü!

TEM Otoyolu Çamlıca Gişeler yakınında lastiği patlayan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi.

Abone ol

Kaza saat 14.30 sıralarında TEM Otoyolu Ataşehir istikametinde meydana geldi. Çamlıca gişelere doğru ilerleyen Erdoğan Sarıoğlu’nun kullandığı 34 FRV 24 plakalı kamyonun ön sol lastiği patladı. Kontrolden çıkan kamyon bariyerleri aşarak yolun karşısına geçti.

TEM SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Kamyon, burada 34 EA 2523 plakalı bir otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak önünde seyreden servis minibüsünü çarptı. Kazada servis minibüsü yan yatarken lastiği patlayan kamyon otoyol kenarındaki yeşillik alana çıkarak durabildi. TEM Otoyolu bir anda savaş alanına döndü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle her iki yönde yoğun trafik oluştu. Trafik nedeniyle sağlık ekipleri olay yerine gelmekte güçlük çekti.

tee.jpg

LASTİĞİM GÜMLEDİ

Kazada otomobilde ve minibüste bulunan 2’si hafif 3 kişi yaralandı. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü yaralanmadı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı .Kazaya karışan araçlar çekiciler ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Kamyon sürücüsü Erdoğan Sarıoğlu ,“Lastiğim gümledi. Hakimiyetini kaybettim,karşı şeride geçtim" dedi. Bu sırada bir vatandaş kamyonların hızlı gittiğini belirterek tepki gösterdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

tt.20121001170823.jpg