BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Teknokta NASA'dan misafir getiriyor! Buluşma 19 Mayıs'ta

Eğitim Teknolojileri Derneğinin düzenlediği TEF İstanbul 2018 Fuarı 18-19-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek... Teknokta, fuara NASA Mars Projesi’nde çalışan bilim kadını Kirsten Siebach'ı getiriyor...

Abone ol

İSTANBUL Kongre Merkezi’nde 18-19-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Eğitim Teknolojileri Derneğinin düzenlediği TEF İstanbul 2018 Fuarı'nda, 3 gün boyunca, eğitim ve teknoloji alanında uzman kişiler, katılımcılar ile buluşuyor. Fuar kapsamında, LEGO® Education Türkiye Akademi öğretmenlerinin hazırladığı öğretmen çalıştaylarımız ve öğrenciler için maker atölyelerimizin yanı sıra, 19 Mayıs Cumartesi günü, NASA Mars Projesi’nde çalışan bilim kadını Kirsten Siebach, "Sınıfta ya da Mars'ta keşfetmenin büyüsü: bir NASA jeoloğundan hikayeler." sunumu ile bizlerle olacak. Ayrıca, 31 no'lu standımızda bizi ziyaret eden katılımcılar Kirsten Siebach ile tanışma ve LEGO® Education Uzay Görevi aktiviteleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı da yakalayacaklar.

LEGO® Group’un bir parçası olan ve 35 yıllık geçmişe sahip LEGO® Education, öğrencilerin başarı seviyesini artıran yenilikçi teknolojiler ve eğitsel çözümler geliştiriyor. LEGO® Education çözümleri dünyada robotik, kodlama ve STEM eğitimlerinde lider konumda bulunuyor. Türkiye’de de kullanımı oldukça yüksek olan LEGO® Education çözümleri; sadece özel okulları değil devlet okullarını da kapsayarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

LEGO® Hakkında
Oyuncak sektöründe 1932 yılından bu yana Dünya’nın önde gelen markaları arasında yer alan LEGO® Group, ülke genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli, eğitici ve eğlendirici oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. LEGO®, çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra yaratıcı oyun ve öğrenme sayesinde geleceğin mimarlarına ilham vermeyi ve onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlıyor. LEGO®, Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.