BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  DÜNYA

TEHLİKELİ YOLCULUK

Adana’da engelli bir kişi, 3 çocuk ve eşini 3 tekerlekli aracıyla taşıdığını görenler şaşkına döndü. <br/>Merkez Yüreğir ilçesinde bulunan M...

Abone ol

Adana’da engelli bir kişi, 3 çocuk ve eşini 3 tekerlekli aracıyla taşıdığını görenler şaşkına döndü.
Merkez Yüreğir ilçesinde bulunan Mersin ve Adana’yı doğu illerine bağlayan çok işlek bir yol olan D-400 karayolunda engelli bir kişinin 3 tekerlekli aracına 3 çocuk ve eşine koyarak yaptığı seyahat görenlerin ilgi odağı oldu. Belden aşağısı tutmayan engelli şahıs aracının arkasına yerleştirdiği kasaya 2 çocuğunu, koltuk değneklerini sol tarafına, küçük çocuğunu bacak arasını sıkıştırıp, eşini de sağ tarafına oturtarak seyahat yaptı.
Türkiye’nin en işlek karayolundan birinde seyahat eden engelli, basın mensubunun "Böyle yolculuk yapmanız tehlikeli değil mi?" sorusuna ise "Biz her zaman böyle seyahat ediyoruz, çocuk düşmez onlara bir şey olmaz, üstelik ben soldan gidiyorum" diye cevap verdi.
Bu arada, engelli şahsın eşi de, "Benim eşim engelli, aracı da bu. Siz ne yapmak istiyorsunuz" diyerek basın mensuplarına kızdı. Engelli şahıs sürücülerin şaşkın bakışları arasında seyahatine devam ederken, kasa da ayağa kalkan çocuğunu da "Düşersin otur" diyerek uyarmayı ihmal etmedi.
(İHA)