BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü polis, paralel yapıyı suçladı!

Bir kadına tecavüz etmeye yeltenmekle suçlanan polis, kendisine o kadını paralel yapının bularak tuzak kurduğunu iddia etti.

Abone ol

2003 yılında ABD Büyükelçiliği'nde görev yapan polis memuru K.S, tavüze yeltendiği öne sürülen kadını "bana paralel yapı buldu" diyerek savcılığa başvurdu.

Savcı yargılamanın devam ettiğini hatırlatarak, polisin şikâyetine takipsizlik verdi.

2003 yılında ABD Büyükelçiliği’nde görev yapan polis memuru K.S, kendisini paralel yapının tuzağına düştüğü iddiasıyla savundu ancak savcı bu iddiaya takipsizlik verdi.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

2003 yılında ABD Büyükelçiliği’nde görev yapan polis memuru K.S, konsoloslukta Türk kadın çalışana tecavüz girişiminde bulunduğu gerekçesiyle önce “meslekten ihraç” edildi, daha sonra da hakkında dava açıldı. Davadan ceza alınca dosya Yargıtay’a gönderildi.

O KADINI PARALEL ÖRGÜT AYARLADI

İhraç edilen polis, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu’na gelerek, tecavüz etmeye çalıştığı kadının kendisinin meslekten atılması için “paralel örgüt” tarafından ayarlandığını iddia ederek şikâyetçi oldu.

SAVCI COŞKUN TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ

Soruşturma evrakı Savcı Serdar Coşkun’a düştü. Savcı Coşkun, polisin şikâyeti ile ilgili halen yargılamanın devam ettiğini, olayın Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu’yla alakasının olmadığını, yargılama konusu olan bir olayla ilgili iddiaların da ilgili mahkemeye sunulması gerektiğini hatırlatarak “takipsizlik” kararı verdi.