BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü bakın nasıl yakalandı

Beyoğlu'nda kadınları ıssız sokaklara götürerek önce tecavüz eden ardından ise kadınların çantalarını gasp eden sapığı Facebook hesabında paylaştığı fotoğraflar yakalattı.

Abone ol

Beyoğlu’nda, beş kadın turiste tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği iddia edilen K.O (32)’yu bir otobüs kazasındaki görüntüleri yakalattı. Facebook hesabında paylaştığı kaza görüntüleri sonrası mağdurlar tarafından teşhis edilen K.O, Bodrum’da gözaltına alındı.

HEM TECAVÜZ HEM GASP ETTİ

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son üç ayda turist kadınlara yönelik tecavüz şikayetleri üzerine soruşturma başlattı. Tecavüz mağduru turistlerin ifadesini alan polis, saldırganın robot resmini çizdi. Mağdurların ifadeleri doğrultusunda saldırganın İstiklal Caddesi boyunca takip ettiği turist kadınlara içki ısmarlamak bahanesiyle yaklaştığı ve Karaköy civarında karanlık sokaklara çekerek tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği belirlendi.

İNTERNET KAFADE YAKALANDI

Soruşturmayı derinleştiren polis, beklenmedik bir anda gelen kaza haberi ile olayın failine ulaştı. Bursa’da yaşanan bir otobüs kazası görüntülerindeki yolcu K.O’nun robot resimdeki faile benzerliği polisin dikkatini çekti. Araştırmayı bu yönde ilerleten polis, yolcu listesinden K.O’nun kimliğini belirledi. Otobüsün Bodrum’a gittiğinin öğrenilmesi üzerine Beyoğlu Asayiş Bürosu ekipleri, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri ve Bodrum Gasp Büro ekipleri ortak bir operasyona imza attı. Bodrum’da bir internet kafede yakalanan K.O, İstanbul’a getirilerek mağdur kadınlarla yüzleştirildi.

ISIRIK İZİNİN MAĞDUR TURİSTE AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Mağdur turistlerin K.O’yu görünce gözyaşlarına boğulduğu ve kimliğini doğruladığı öğrenildi. Ayrıca K.O’nun elindeki ısırık izinin, mağdur turistlerden birine ait olduğu tespit edildi.

Sorgunun ardından adliyeye sevk edilen K.O, basın mensuplarına, “Ben yapmadım. Zaten hakim beni serbest bırakacak” dedi.

MESAJIN KİMDEN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

DEHŞET SAÇTI

İzmir'de 29 yaşındaki Erdal K., birlikte yaşadığı kadın ile kendi ağabeyini, iddiaya göre, aralarındaki ilişki şüphesiyle bıçakla yaraladı. Erdal K., polis tarafından yakalanırken, yaralanan 2 kişi tedaviye alındı.

İKİSİNİ DE BIÇAKLADI

Altındağ Semti'nde oturan Erdal Kaya, birlikte yaşadığı bir tekstil atölyesinde çalışan Handan D.'nin (30) telefonuna gelen mesajı gördü. Handan D.'nin, ağabeyi Doğan K. ile iddiaya göre, samimi mesajlarını okuyan Erdal K., çılgına döndü. Mutfaktan aldığı bıçakla birlikte yaşadığı Handan D.'yi 6 yerinde bıçakla yaralayan Erdal K., evden uzaklaşarak Çamkule Semti'nde oturan ağabeyi Doğan K.'nın yanına gitti. Ağabeyi Doğan K.'yı da 3 yerinden bıçakla yaralayan Erdal K., kayıplara karıştı.

Yaralı Handan D. ve Doğan K., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, zanlı Erdal K.'nın Bergama İlçesi'nde bir akrabasının yanına saklandığını belirledi. Polis ekiplerinin yakınları ile görüştüğü Erdal K., teslim olarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİYARBAKIR'DA YANGIN FACİASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

FACİADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Diyarbakır Bağlar ilçesi Sento Caddesi üzerinde bulunan Barış 2 Apartmanında çıkan yangında 1 çocuk hayatını kaybetti, çoğunluğu çocuk 15 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Sento Caddesi BDP bağlar İlçe teşkilatının bulunduğu Barış 2 Apartmanının 5’nci katında bulunan İpek ailesine ait evde gece sat 02.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirilirken binanın girişine fırın tarafından dökülen odunlar nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte zorlandı. Balkona çıkan kadın ve çocuklar “Kurtarın bizi” diye bağırırken, odunlar nedeniyle itfaiye’nin merdiveni bir türlü balkona yanaştırılamadı.

Oksijen tüpünü alan bir itfaiye eri yangının çıktığı eve girerek yaralıları birer birer çıkartırken evde 3 ailenin oturduğu ve çoğunluğunun çocuk olduğu öğrenildi. Uzun uğraşlar sonucu evden çıkartılan çocuklar Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edilirken Çocuk Hastanesine sevk edilen ve henüz ismi öğrenilemeyen bir çocuk hayatını kaybetti. Yangının çıktığı evden çıkartılan Emine İpek, Yazgül İpek, Narin İpek, Amine İpek, Yavuz İpek, Nizamettin İpek, Nurhan İpek, Ferzende İpek, Yazgın İpek, İlayda İpek, Şükran Sürer, Rojhat Sürer ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi Hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yangın nedeniyle bina sakinlerinin yanı sıra itfaiye erleri ve polisler de dumandan zehirlenerek tedavi amaçlı hastaneye sevk edilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZDE CESET PANİĞİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BEŞİKTAŞ'TA CESET PANİĞİ

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde denizde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.
Akşam saatlerinde Ortaköy sahilinde kıyıya vuran cesedi gören vatandaşlar, durumu Deniz Polisi’ne bildirdi. Olay yerine yönlendirilen Deniz Polisi, üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan 35-40 yaşlarındaki erkek cesedini denizden kıyıya çıkardı. Ceset üzerinde inceleme yapan polis, sahipsiz cesedi Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı üzerine kapsamlı otopsi için Yenibosn'daki İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

Olay ile ilgili soruşturma açan polis, cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor.