BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz ettiği kızı 'kuzenim'diye tanıttı

Tecavüz ettiği kızı imam nikahlı eşine kuzenim diye tanıtan Emrah B.gözaltına alındı

Abone ol

Kocaeli'de, bir mezarlıkta "cinsel saldırıda" bulunduğu genç kızı, bir gün evinde zorla tuttuğu ve imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişiye de "kuzeni" olarak tanıttığı öne sürülen kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Kartepe'de yaşayan Emrah B, İzmit'te yaklaşık bir ay önce tanıştığı 21 yaşındaki M.A. ile Arslanbey Mahallesi'nde bulunan bir parkta buluştu.

Bir süre M.A. ile sohbet eden Emrah B, parkın hemen yanında bulunan mezarlıkta kardeşinin mezarının bulunduğunu ve ona dua etmek istediğini belirterek, genç kızı mezarlığa götürdü.

Bu sırada zorla götürdüğü mezarlıktaki tuvalette genç kıza cinsel saldırıda bulunan Emrah B, daha sonra genç kızın telefonundaki sim kartı çıkartarak cebine koydu.

Sinir krizi geçiren genç kızı "seninle evleneceğim" diyerek sakinleştirmeye çalışan Emrah B, daha sonra M.A'yı aynı mahalledeki evine götürerek imam nikahıyla birlikte yaşadığı M.K'ya "teyzesinin kızı" olarak tanıttı.

Emrah B'nin evli olduğunu gören M.A. sinir krizi geçirdi.

Bunun üzerine genç kızı, "Eğer olanları birine söylersen mezarlıkta çektiğim görüntüleri internette yayınlarım" şeklinde tehdit eden Emrah B, bir gün evinde zorla tuttuğu M.A'yı serbest bıraktı.

Genç kız ve ailesinin şikayetçi olması üzerine Emrah B. evinde gözaltına alındı.

Zanlı Emrah B'nin emniyetteki ifadesinde, cep telefonuyla çektiği görüntüleri sildiğini söylediği öğrenildi.

Bu arada, olaydan dolayı psikolojisi bozulduğu öğrenilen M.A'nın tedavi görmeye başladığı bildirildi.

 

 

CANAVARLAR SERİ TECAVÜZCÜ ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Türkiye'nin bir aydır konuştuğu Pasinler'deki öğretmene bıçaklı ve cinsel saldırı olayı aydınladı. Emniyet önceki saldırı vakalarını inceledi, şüpheli DNA'larını karşılaştırdı ve Kadir N. ile Ümit A.'ya ulaştı.

6 NİSAN'da Erzurum'un Pasinler İlçesi'nde görev yapan öğretmen A.K.'ye (23) saldıranlar yakalandı. Saldırının düğümü ocak ayında liseli bir kıza saldıran kişinin kamera görüntüleriyle çözüldü. Liseli kız, Kadir N.'yi (24) teşhis etti. Gözaltına alınan Kadir N.'nin DNA'sı saldırı sırasında öğretmenin tırnak içinde bıraktığı deri ve saç örnekleriyle uyuştu. Kadir N., dün 00.45'te, Ümit A. (24) da 02.45'te yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, linç edilme ihtimali nedeniyle gece kurulan mahkemede, 'Öldürmeye teşebbüs, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetten yoksun kılma ve yağma' suçlamalarıyla tutuklandı. İki otomobille dörder polis eşliğinde getirilen şüpheliler, Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 6 Nisan'da öğretmen A.K.'ye saldıran kişiler aranırken 14 Ocak 2011'de, 15 yaşındaki bir kız öğrenciye tecavüz girişimi incelendi. Liseli kıza öğretmenin saldırıya uğradığı gün okulun kamera kayıtlarına giren bir kişinin görüntüleri izletildi. Küçük kız saldırganı teşhis etti. Polise araşturmalar sonucu saldırganın Pasinlerli fırıncı çırağı Kadir N. olduğunu belirledi. Kadir N., İstanbul'da da benzer üç dört olaya karışmış ancak teşhis edilemediği için gözaltına alınmamıştı. Kadir N.'den alınan kan örneği ile öğretmen A.K.'nin üzerindeki kan ve saçtan alınan örneklerin DNA'sı uyuştu. Kadir N., DNA sonucunu duyunca suçunu itiraf etti.

ÖNCE KADİR SONRA BEN

İlkokul mezunu ve işsiz olan Ümit A., Paşabey Mahallesi'nde oturduğunu, ilçede tek arkadaşının Kadir N., olduğunu bildirdi. 6 Nisan günü Kadir N.'nin bir öğretmenle arkadaş olarak konuştuğunu ve birlikte görmeye gittiklerini belirten Ümit A., ifadesinde şunları söyledi: "Öğretmen, Kadir N. ile bir şeyler konuştu. Arkadaşız diyerek koluna girdik. Hemen sağdaki dar çıkmaza götürdük. Kadir N.'nin tacizde bulununca öğretmen 'Dur yapma' diyerek bağırmaya başladı. Kadir N., belinden bıçağı çıkararak kadının pantolonunu kesmeye çalıştı. Öğretmen tırnaklarıyla onun yüzünü çizdi. Bunun üzerine K., yerden bir taş alarak öğretmenin başına vurdu. Bayılan öğretmene önce o sonra ben tecavüz ettik. Kadir N., öğretmenin çantasını yaktı. 'Delilleri yok et' diyerek öğretmenin telefonunu bana verdi. Ben de taşla kırdım."

'Öğretmen bana saati sordu'

PASİNLER'de bir fırında geceleri çalıştığını, 2006 yılında Gümüşhane Meslek Yüksekokulu'nda bir süre okuduğunu ifade eden Kadir N., öğretmen A.K.'nin yanına geldiğini saati sorduğunu, ardından çıkmaz sokağa doğru iterek götürdüğünü anlattı.

TECAVÜZÜ REDDETTİ

Öğretmenin burada kafasını çarparak yere düştüğünü ileri süren Kadir N. bıçakla pantolunun üst tarafını kestiğini, çocukları görünce cinsel saldırıda bulunmadığını, kalede öğretmenin çantasını ve kan bulaştığı için montunu yaktığını söyledi. Kadir N., kamera görüntüsüyle ilgili olarak, o sırada halasının evine gittiğini iddia etti. Pantolununda olay sırasında terlediği için sıvı bulunduğunu savunan Kadir N. arkadaşının tecavüzle ilgili iddialarını ise kabul etmedi.

İLK VAKALARI DEĞİL

ERZURUM Valisi Sebahattin Öztürk, Pasinler'deki saldırının faillerinin bulunmuş olmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Söz konusu bu olay ile yine Pasinler İlçesi'nde 30 Aralık 2009, 21 Mayıs 2010 ve 14 Ocak 2011 tarihlerinde meydana gelen cinsel saldırı olaylarının oluş şekli, metodu, yöntem ve zamanına bakıldığında, tek başına yürümekte olan kadınların metruk binalara çekilmeye çalışıldığı, suç aleti olarak bıçak kullanıldığı belirlendi. Verilen eşkale benseyen 280 kişi incelendi, 300 kişinin bilgisine başvuruldu. Çalışmalar sürmekteyken, 3 Mayıs günü alınan Kadir N. ile ilgili inceleme ve araştırma esnasında, 14 Ocak günü kız öğrenci G.D.'yi evine giderken bıçakla yaralayan kişi olduğu anlaşıldı. Kadir N.'den alınan kan numunesinin mağdur ve olay yerinden alınan şüphelilere ait DNA ile uyumlu çıkması üzerine Kadir N.'nin yanındaki diğer şahsın Ümit A. olduğu tespit edilmiştir. Erzurum için karanlık bir nokta aydınlatılmış oldu."

ROBOT RESME BENZEMİYORDU

Erzurum Asayiş Şubesi yetkililerine göre şüpheliler, öğretmenin verdiği eşkâllere hiç uymuyor. Yetkililer "Bu robot resimlerle tüm Türkiye'yi tarasaydık bile asla bulamazdık. Saçlarını öğretmenin tarif ettiği gibi hiç uzatmamışlar, tipleri de benzemiyor" dediler.

DENİZLİ'DE BİNAYA  YILDIRIM DÜŞTÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Denizli'de aniden bastıran ve kısa sürede etkili olan yağmur yağışı hayatı olumsuz etkilerken, 5 katlı bir binaya yıldırım düştü.

Denizli'de saat 21:00 sıralarında aniden bastıran yağmur yağışı kısa sürede etkisini arttırarak yaklaşık bir saat boyunca etkili oldu. Yoğun yağmur yağışı sebebiyle bazı semtlerde yollar adeta göle döndü. Araçların trafikte ilerlemede zorlandığı yağış sebebiyle birçok araç yollarda kalırken, park halindeki bazı araçların lastikleri tamamen suya gömüldü.

Yağışın başlamasıyla birlikte polis ve belediye ekipleri olumsuzluklara karşı tedbir aldı. Özellikle su baskınlarının yaşanma ihtimaline karşı köprülü
kavşaklarda sürekli olarak kontroller yapılırken, bazı bölgelerde evlerin alt katları yağmur sularından etkilendi.

1200 Evler Mahallesi'nde ise 5 katlı bir apartmanın çatısına yıldırım düştü. Büyük panik ve korkuya sebep olan yıldırım düşmesinin ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevkedildi. Polis çevrede güvenlik önlemleri aldıktan sonra itfaiye ekipleri yıldırım sonucu çıkan yangını kısa sürede söndürdü. Yıldırımın düştüğü evin balkonunun tavanında büyük bir delik açılırken, evde kimsenin olmaması faciayı önledi.

Aynı apartmanda oturdukları öğrenilen ve büyük korku yaşayan bazı vatandaşlar, olay yerine gelen ambulansa alınarak sakinleştirildi. Yıldırım düşmesinin ardından mahalleli sokağa dökülürken, yaşadıkları korkuyu anlattılar.

Büyük bir gürültüyle düşen yıldırımın çevredeki binaları da sarstığını söyleyen vatandaşlar "Yıldırımın çarpmasıyla birlikte ev bir anda yanmaya başladı. Büyük bir ses geldi ve ortalık bembeyaz oldu. Kendimizi dışarı attık. Büyük bir sarsıntı oldu" dediler. 

BÖYLE ŞEHİR ZORBASI GÖRÜLMEDİ

HABERİ DİĞER SAYAFADA TIKLAYIN

[PAGE]Adliyeden kaçtı, 15 gün boyunca sevgilisiyle 2 ayrı evde ev sahiplerini rehin alarak saklandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kadıköy'de bir işyerini kurşunladığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mustafa Ötleş, duruşma sonrası adliyeden firar etti. Sevgilisiyle 15 gün boyunca, 2 ayrı evde ev sahiplerini rehin alarak saklanan zorba, Güven Timleri tarafından yakaladı.

Kadıköy'de bir işyerine kurşun yağdıran Mustafa Ötleş, gözaltına alındı. 21 Nisan 2011'de hakim karşısına çıkartılan Ötleş'in tutuklu olarak yargılanmasına karar verildi. Ancak Ötleş, duruşma sonrası Kadıköy Adliyesinde polisin elinden kurtularak firar etti. Sevgilisi Dilruba A. ile buluşan Mustafa Ötleş, iddialara göre Kadıköy'de silah zoruyla girdiği Şahika K.'nın evinde bir süre saklandı. Burada bir kişiyi silahla yaralayan Ötleş, izini kaybettirmek için bu sefer sevgilisinin Aksaray'da oturan arkadaşı Dilara A.'nın evine geldi. Yine silah zoruyla genç kadının evine giren Ötleş ve sevgilisi Dilruba A., bir süre de burada saklandı.

GÜVEN TİMLERİNİN YAPTIĞI OPERASYONLA YAKALANDI
Polis, telefonla gelen bir ihbarı değerlendirerek, Ötleş'in saklandığı evin adresini tespit etti. Evi izlemeye alan Asayiş Şube Müdürlüğü A Bölgesi Güven Timleri Amirliği'ne bağlı ekipler, dün, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra adrese baskın düzenledi. Evde kıskıvrak yakalanan Ötleş, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemlerini ardından cezaevine teslim edilmek üzere polis merkezinden çıkarılırken görüntülenen Ötleş, basın mensuplarının " Neden kaçtınız?" sorusunu, "Beni uyuşturucu patronları yakalattı. Adalet yok. Varsa doğru düzgün işlesin" diye yanıtladı. 

BABASI DÖRT KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ OĞLU KOVANLARI TOPLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]GAZİANTEP'te 34 yaşındaki Gül Aksoy ile çocukları 14 yaşındaki Melisa, 8 yaşındaki ikizleri Melike ve Kader'i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla 49 yaşındaki Cuma Ayhan'ın aranmasına devam edilirken; katliam sırasında yan odada bulunan oğlu 20 yaşındaki Sefer Ayhan'ın boş kovanları topladığı, arkadaşı 22 yaşındaki Cesur Bulut'un ise gözcülük yaptığı öne sürüldü. Ayhan ve Bulut, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, anne ile 3 kızının cenazesi otopsinin ardından aileye teslim edildi.

Konak Mahallesi'nde dün saat 03.00 sıralarında silah sesi duyan komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, evlerde temizlik işinde çalışan Gül Aksoy ile çocukları Melisa, ikizler Melike ve Kader'in yataklarında cesetleriyle karşılaştı. Uyurken boyunlarından birer tabanca kurşunuyla öldürüldüğü anlaşılan anne ile çocuklarının katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan polis, daha önce evrakta sahtecilik suçundan cezaevinden bir süre önce tahliye edilen baba 43 yaşındaki Adem Aksoy'un ifadesine başvurdu. Aksoy ifadesinde eşi ile 3 çocuğunu, samimi arkadaşı ve olay günü kavga ettiği kalorifer tesisatçısı Cuma Ayhan'ın öldürdüğünü ileri sürdü.

BOŞ KOVANLAR EVDE BULUNDU

Olaydan sonra kaçtığı anlaşılan Cuma Ayhan'ın yakalanması için çalışma sürerken, kendisine yardım ettiği iddiasıyla oğlu Sefer Ayhan ve arkadaşları Cesur Bulut gözaltına alındı. Cuma Ayhan'ın evinde yapılan aramada 2 pompalı tüfek, cinayetlerde kullanılan tabanca ve 1 bıçağın yanı sıra, bir kahve fincanının içinde cinayette kullanılan mermilere ait 8 boş kovan bulundu.

İÇKİLİ YEMEKTE KAVGA

Cinayetin bir numaralı zanlısı olarak aranan firari Cuma Ayhan'ın olay günü arkadaşı Adem Aksoy ile yemek yiyip alkol aldığı sırada kavga çıktığı, kavga sırasında Aksoy'un Cuma Ayhan'ın kafasına yemek tabağı ile vurduğu; şüphelinin de bunu kabullenemediği için katliamı yaptığı ileri sürüldü.

İlk bilgilere göre, katliamı Cuma Ayhan gerçekleştirirken, oğlu Sefer Ayhan boş kovanları topladı, arkadaşı Cesur Bulut ise gözcülük yaptı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan Ayhan ve Bulut, adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine şüphelilerden Cesur Bulut, "Ben suçsuzum, ne pişmanlığı?" dedi.

CENAZELER ALINDI

Öte yandan Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Gül Aksoy ile çocukları Melisa, ikizleri Melike ve Kader'in cenazeleri baba Adem Aksoy'a teslim edildi. Eşi ve çocuklarının cenazesini teslim almaya akrabalarıyla birlikte gelen Adem Aksoy, ayakta durmakta güçlük çekti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçla morgdan alınan cenazeler, toprağa verilmek üzere Gül Aksoy'un memleketi olan Mersin'e götürüldü.