BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses'den Bir'e sıfırlı gönderme

Ali Atıf Bir ile Tatlıses arasında söz düellosu devam ediyor. Tatlıses dün köşesinde 5 yıldız vermişti. Bugün ise Bir'i sıfırladı. Peki ne oldu da Bir'in yıldızı aniden sıfıra düştü?

Abone ol

Ali Atıf Bir ile Tatlıses arasında söz düellosu devam ediyor. Tatlıses dün köşesinde 5 yıldız vermişti. Bugün ise Bir'i sıfırladı. Peki ne oldu da Bir'in yıldızı aniden sıfıra düştü? Tatlıses
Yazı: İbrahim Tatlıses
Kaynak: www.bugun.com.tr

Allah sizinle olsun. Ekmek verdiniz aş verdiniz, birçok sanatçıya yön verip şöhret kapılarını açtınız, hakkınızı kimse inkâr edemez. İbrahim Tatlıses olarak çok gazinolarda çalıştım, size bir şey sölim Gazinocılar Kralı Fahri Bey, bey diyorum çünkü telefonumda halen Fahri Bey diye geçiyor. Dört kitap üzerine yemin ederim ki, sizinle çalışırken aldığım keyfi hiç kimseden almadım, almadım alamadım... Hele de gelmemek üzere bir yolculuğa gittiniz ki hepten küllüm oldum. Artık siz de yoksunuz Maksim Gazinosu da yok. Şimdi ben sahnedeyken kime laf yetiştirecem, kime cimridir bana az para ödüyor diyecem, kimi kızdıracam ve benim sahnede size yaptığım şakalarımı kim kaldıracak siz ne şeker patronumuzdunuz... Bizi öksüz bıraktınız Fahri Bey...

***
Atıf usta meğer sizin ne marifetleriniz varmış da haberimiz yokmuş. Vay anasını... duyunca şok şok şok oldum. Oha falan oldum yani Avrupa yakası. Bir profesörün adı duyduğum şeylere karışmamalı, adı üstünde profesör!!! Hadi biz sanatçıyız bizim için böyle dedikodular olabilir ama sizin gibi bir profesör için "genç kızlara düşkünlüğü vardı" sözü, dilerim ileride atasözü olarak tarihe geçmez. Yanlış anlamayın hocam, bunu biz uydurmuyoruz Eskişehir'de görev yaptığınız okuldan mezun olan hanım bir oyuncumuz söylemiş. İsminizi vermesem de zaten herkes kim olduğunuzu anladı ama ben yine de vereyim Sayın Ali Atıf Bir iki üç dört beş arttırılmaya layıksınız hocam... Ama benim sahamda top koşturmayı deniyorsunuz, anlamış değilim. Çapkın olan benim, size ne oluyor? İsterseniz sizi biraz haklı çıkartayım, tüm erkekler genç kızlardan hoşlanır. Ama bu genç kızlar öğrencileriniz olunca o zaman külahlar değişiyor. Ve size verdiğim sayıları geri alıyorum beş dört üç iki bir hatta sıfır... Şimdi bakalım adınız ne oldu ALİ ATIF SIFIR. Hocam herkes gider Mersin'e siz gidiyosunuz tersine. Siz tersine gidince ben de ters yazmaya başlıyorum. Şimdi herkes diyecek ki bu İbrahim Tatlıses de amma ters adam. Gördünüz mü hocam sizin yüzünüzden benim de adım terse döndü "MİHARBİ SESILTAT" hoppala aniden ters yüz oldum insanlar adımı okurken tepe taklak olacak.. Eee ne demişler gülme komşuna gelir Ali Atıf hocanın başına, Ali hoca bakmazlar gözünün yaşına, zehir koyarlar aşına, ne gelirse çapkınlıktan gelir insanın başına. Evli misiniz bekâr mısınız bilmiyorum ama çapkınlık yapılacaksa içeride değil dışarıda... Ben görmedim hocam sadece duyduklarımı kaleme döküyorum.
Senaryo benim değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz hocam. Bana sorsaydınız çapkınlık nasıl olur size anlatırdım. Baktınız duman çıkıyor, alın elinize telefonu çevirin 110'u, beş dakikada gelirdi itfaiye söndürürdü ateşi, duymazdı sağırı sultan olay küllenir giderdi çapkın çapkın çözerdik işi. Şimdi ne oldu, sağır sultan da duydu ayrıca bu dedikoduların biz yazarlarla hiçbir alakası yoktur, olay tamamen magazinselleştirilmiştir. Hocam siz isteniz de istemeseniz de biz yazarız magazinci değil.