BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.480,29
HABER /  EKONOMİ

Taşeron işçi net maaşları ne kadar oldu yeni açıklama var mı?

Taşeron işçiler 2 Nisan'dan itibaren kadroya geçmeye başlayacak. Taşeron işçilerin kadro sonrası ne kadar maaş alacakları, sosyal haklarının ne nasıl olacağı merak konusu oldu. Bakan Julide Sarıeroğlu bugün 4B'den 4C'ye geçen çalışanların maaşlarının yüzde 10 artacağını söyledi. Peki taşeron işçinin maaşı ne olacak yeni açıklama var mı?

Abone ol

 2 Nisan'dan sonra kadroya geçmeye başlayacak olan taşeron işçilerin maaşı ne kadar olacak, taşeron işçi 2 Nisan'dan sonra ne kadar maaş alacak, yeni hakları neler olacak sorularının yanıtı beklenirken 4B'den 4C'ye geçenlere güzel haber geldi.

YÜZDE 10 ÜCRET ARTIŞI: Dün akşam itibariyle 4 C'den 4 B'ye geçecek kardeşlerimizle ilgili de kararnamemiz Resmi Gazetede yayınlanmış durumda. Yüzde 10 ücret artışı ile izin sürelerini düzenleyerek 4 C'den 4 B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişi de 2 Nisan itibariyle gerçekleştirmiş olacağız.

BAZI DETAYLAR YAZMIYOR: Tabi ki söz konusu kararnamede bazı detaylar yazmadığı için böyle sabah itibariyle çalkantı yaşadık. Basın açıklamamızı arkadaşlarımız yapıyorlar.

BU KONUYLA İLGİLİ ADIMLARIMIZI ATTIK: Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz izin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz. Dün yaptığımız Kamu Personel Danışma Kurulu'nda bu konularla ilgili adım attık.